Jawat! - Ut Zwarte Aap (2005)

263 stemmen | gemiddelde 3,82
Paraat (3:40)
Muziek (8:32)
Niet Bewust
totale tijdsduur: 1:05:59totale tijdsduur: 1:05:59
[permalink] geplaatst op 18 juni 2010, 11:49 uurvette cover! muziek is minder helaas...
FightForMore
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 0:10 uurAlweer een Nederlandse rapper die zich bij m'n top10 beste Nederlandse rappers mag voegen, elke track heeft een apart gevoel en kan echt naar deze man blijven luisteren.
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 11:29 uurja deze nederlandse rapper mag zich ook wel bij mijn top 10 beste nederlandse rappers voegen
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2010, 18:37 uurSticks en Jawat is een gewedige combinatie en het nummer is zeer geschikt voor live shows.
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 11:50 uurInderdaad, live is dit echt mijn favoriete act. Al meerdere malen gezein en nog nooit meegemaakt dat het publiek niet helemaal los ging. Deze man krijgt iedereen mee.
[permalink] geplaatst op 1 december 2010, 23:01 uurVan een 3.5 toch een 4.0 gemaakt. Jawat! is erg goed, hard en rauw. De beats zijn lekker hard en er doen goede rappers mee (bijv. Sticks en Duvel). Niet alle nummers zijn geweldig maar er zitten er een paar mij die het flink compenseren. Het is echt een must-have voor de nederhopliefhebber.
FightForMore
[permalink] geplaatst op 2 januari 2011, 0:29 uur'Zo Alleen' staat hier al de hele tijd op de repeat.

[permalink] geplaatst op 12 maart 2011, 1:12 uurDit is echt heel dik.
Jammer dat ie niet meer zoveel van zich laat horen.
baronpils
[permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 18:44 uurFightForMore schreef:'Zo Alleen' staat hier al de hele tijd op de repeat.
Die vind ik ook echt focking vet!
Dit is trouwens na Eigen Wereld van Opgezwolle mn favo nederhop plaat!
[permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 16:16 uurIn m'n herinnering was dit album een stuk toffer dan ik nu vind als ik 'm zo terug luister. Beperkte rapper met z'n ratelflow, die echt harde beats nodig heeft om een boeiende track af te leveren zoals Zwarte Koffie, Batterij en De Waarheid. Live wel vaak los gegaan in de periode rondom deze release trouwens.
[permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 20:15 uurbeperkte rapper??? ik vind hem nu juist een van de betere flows van Nederland hebben, tekstueel ook vet... ik kijk uit naar een tweede album...hoop dat die nog komt.
[permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 20:35 uurShelter schreef:
Zou er een 2e album komen? ik dacht dat hij al gestopt was.
baronpils
[permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 20:42 uurwelke beats zijn nou geproduceerd door Delic, Dion en Duvel?
[permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 20:53 uur
[permalink] geplaatst op 15 juli 2011, 5:36 uurbaronpils schreef:Shelter schreef:
Zou er een 2e album komen? ik dacht dat hij al gestopt was.
ow ja ik heb het nieuws neit echt gevolgd... maar goed U-niq is ook al 2x gestopt en toch een nieuw album

[permalink] geplaatst op 15 juli 2011, 16:36 uurShelter schreef:
ja, dat kan. Ik vind het qua flow heel vermoeiend om naar te luisteren, het knalt maar door. Tekstueel is het wel ok. Tweede album hoeft van mij zeker niet, al zal ik het zeker checken als het ooit uitkomt.
[permalink] geplaatst op 16 juli 2011, 17:15 uurVond deze plaat nou niet echt heel veel voorstellen. Eigenlijk alleen "Duidelijk" springt er echt uit naar mijn mening. Geen slecht album, maar matig.
[permalink] geplaatst op 12 februari 2012, 14:29 uurDe waarheid is misschien wel de beste track gemaakt, door de jaren heen uit het hele zwolle-kamp.