Novastar - Another Lonely Soul (2004)

317 stemmen | gemiddelde 3,76
Never Back Down (4:19)
met Piet Goddaer
Rome (4:08)
Faith (5:02)
When the Lights Go Down on the Broken Hearted (4:39)
Lost Out over You (3:55)
Ask for the Moon (4:31)
This Is a Road to Nowhere (2:47)
Don't Ever Let It Get You Down (4:25)
Still Learning to Fly (4:11)
totale tijdsduur: 42:51totale tijdsduur: 42:51
[permalink] geplaatst op 9 juni 2009, 10:04 uurDe eerste 7 tracks zijn werkelijk zeer goed tot geniaal mooi. Ik hoor hier de eerste 2 albums van Coldplay in terug. Dit Another Lonely Soul klinkt eerder als het derde album van Coldplay, dan X&Y van Coldplay zelf. Dat is toch een aardig compliment voor Joost uit België. De laatste 3 tracks zijn 'gewoon' erg mooie nummers. Hoofdrol voor de prachtige piano, belangrijke bijrol voor de strijkers.
Dit neigt naar een 5,0* album, sterker nog dit is een 5,0* album: zo mooi!

[permalink] geplaatst op 11 juni 2009, 5:01 uurLend Me Love en When The Lights Go Down zijn echt magistraal, wereldklasse.
[permalink] geplaatst op 13 juni 2009, 1:31 uurNa het interessante debuut kwam Novastar met dit prachtig ademloze album,echt een geweldig tiental nummers de een nog mooier dan de ander.
Hoogtepunt vind ik toch wel Faith en dan zeker als na ca. 3 minuten de viool de muziek gaat aanvullen.
Wat mij betreft het absolute hoogtepunt van deze sfeervolle plaat.
Ook de ingetogen opener Lend me Love, het pakkende Never Back Down, Lost Out Over You en het prachtige Don"t Ever Let It Get You down zijn absoluut het vermelden waard.
Joost zijn allermooiste!!!!
[permalink] geplaatst op 8 september 2009, 18:41 uurZeer goed album. Er zijn drie nummers die er voor mij echt bovenuit steken. Dat zijn Lend Me Love, Never Back Down en When the Lights... Dat zijn echt briljante nummers. Er zijn twee nummers die ik dan toch heel wat minder vind dan de rest: Ask For the Moon en Learning to Fly.
De stem van Joost Zweegers is toch echt geweldig. Hij zingt altijd met veel passie en het werk van Piet Goddaer is ook zeer goed.