George Harrison - Best of Dark Horse 1976-1989 (1989)

George Harrison - Best of Dark Horse 1976-1989 (1989)
21 stemmen | gemiddelde 3,83
mijn stem:
Label: Dark Horse
  1. Poor Little Girl (4:33)
  2. Blow Away (3:59)
  3. That's the Way It Goes (3:33)
  4. Cockamamie Business (5:16)
  5. Wake Up My Love (3:32)
  6. Life Itself (4:25)
  7. Got My Mind Set on You (3:51)
  8. Crackerbox Palace (3:56)
  9. Cloud 9 (3:14)
  10. Here Comes the Moon (4:09)
  11. Gone Troppo (4:24)
  12. When We Was Fab (3:57)
  13. Love Comes to Everyone (3:42)
  14. All Those Years Ago (3:45)
  15. Cheer Down (4:07)

gebruiker
bericht

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2005, 22:21 uur
Best of CD die bewijst dat George ook in de tweede helft van zijn carriere nog een behoorlijk niveau had. Met hulp van Jeff Lynn nam hij eind jaren 80 nog een paar catchy songs op, waarvan er een aantal op deze CD staan en bovendien nergens anders terug te vinden zijn (o.m. Poor Little Girl en Cheer Down). Alleen al daarom dus een must.

titan
(crew)
avatar van titan
3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2005, 22:23 uur
Vooral Cheer down is een grandioos nummer!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2006, 14:47 uur
hij speelde inderdaad in de tweede helft van zn carriere nog behoorlijk maar inderdaad met hulp van Jeff Lynn, ik denk dat hij zijn naam hoog heeft kunnen houden dankzij the travelling wilburys.

EVANSHEWSON
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2007, 18:06 uur
Janz schreef:

KLOPT HELEMAAL !!!!

Voor mij scoort Old George hier een 4 sterren mee ****

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 november 2007, 9:19 uur
Ik denk dat Jeff Lynn meer te danken heeft aan george als andersom. George is overigens de bedenker, oprichter en voornaamste producent van The Traveling Wilbury's. Hij was het ook die iedereen benaderde om in de groep te komen en eiste dat een ieder zijn mega ego dienstbaar maakte. Bovendien schreef hij de bekendste nummers van deze groep (Handle wirh care, The end of the Line).

Verder is dit een prima verzamelaar die aantoont dat george in de tweede helft van zijn cariere nog goed meekon en op het hoogste level. Er staan drie nieuwe tracks op, waarschijnlijk om de verkoop te stimuleren. Van deze tracks is Cheer down de beste. Zijn slide solo op dit nummer is gigantisch mooi!!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 mei 2008, 1:48 uur
ok zeer goeie verzamelaar van wijlen george met enkele onbekende juweeltjes, trouwens van waar komt zijn bijnaam ' dark horse ' eigenlijk , wie weet het ???

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 oktober 2008, 11:52 uur
beaster1256 schreef:
Harrison heeft in 1974 een eigen platenmaatschappij opgericht, deze noemde hij Dark Horse records. Moest een soort Apple worden. Ook maakte hij in 1974 een plaat onder de naam Dark Horse.

niet ingelogd

34.702 gebruikers | 190.276 albums | 176.899 artiesten | 2.262.266 berichten | 1.415.388 stemmen