43.100 gebruikers | 293.753 albums | 263.645 artiesten | 3.913.718 berichten | 2.107.988 stemmen

Arena - Contagious (2003)

Arena - Contagious (2003)
18 stemmen | gemiddelde 2,97
mijn stem:

Label: Verglas
  1. Vanishing Act (4:13)
  2. I Spy (6:07)
  3. Contagious (4:23)
  4. The Hour Glass (2:45)
  5. Witch Hunt [Special Remix] (3:42)

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juni 2006, 19:39 uur
Eerste EP met nummers die bij Contagion afvallen toen er geen dubbel-cd van gemaakt werd. Feitelijk is alleen het instrumentale Vanishing Act relevant. 2*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 januari 2008, 12:41 uur
Het is allemaal niet echt schokkend op dit schijfje. Het instrumentale Vanishing Act zie ik nog wel als een volwassen nummer, best leuk. Het afsluitende Witch Hunt heeft een flinke "Krupps"-behandeling gekregen en is een grappig toetje. De rest is middelmatig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2008, 10:06 uur
Vanishing Act is idd een zeer fraai staaltje gitaar. De Witch Hunt versie is een regelrechte aanfluiting.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2008, 10:29 uur
Ik vind hem wel grappig eigenlijk. Klinkt alsof de band voor een keer zichzelf iets minder serieus neemt.

Wat zullen we ervan zeggen... 2013 komt de superdeluxe dubbel-cd uit met beide EP-tjes op hun plek Contagion in geïntegreerd?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2008, 10:37 uur
Casartelli schreef:

Ach, zo is het natuurlijk ook. Voor een keer best leuk, maar ik voel zelden de behoefte het gedrocht aan te gaan horen. ;)

Best mogelijk die herziene Contagionversie, of het een relevante toevoeging is staat te bezien. Misschien wordt het complete oeuvre nog wel eens geboxed inclusief alle afgekeurde nummers......... 8)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2008, 15:21 uur
Casartelli schreef:

Die kun je natuurlijk zelf ook in elkaar fabrieken. Van de EP tracks is de oorspronkelijke plaatsbepaling voor het album aangegeven. Je zet het geheel op volgorde en brandt er 1 of 2 cdtjes van. Als proef zeker de moeite waard. ;)