We're a Happy Family - a Tribute to the Ramones (2003)

23 stemmen | gemiddelde 3,93
Rock / Punk
Label:
Columbiatotale tijdsduur: 45:04 (48:26)totale tijdsduur: 45:04 (48:26)* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2005, 15:19 uurInderdaad heel goed, met afstand de leukste tribute cd die ik ken.
Toppers zijn de Peppers, Eddie Vedder en Marilyn Manson.
Ook heel leuk zijn een aantal artiesten die je absoluut niet met The Ramomes zou associeren zoals Tom Waits, The Pretenders en U2. Ik moet af en toe goed luisteren om hier het Ramones liedje nog in terug te horen.
[permalink] geplaatst op 11 februari 2007, 17:06 uurheel erg toffe tribute cd...elk nummer wordt wat nieuws mee gedaan, bevalt me prima!
[permalink] geplaatst op 26 maart 2007, 12:56 uurGeweldige plaat inderdaad!
[permalink] geplaatst op 28 januari 2008, 22:26 uurLeuke plaat, maar niet echt bijzonder. Echter 4,5 ster vanwege de Chilli Peppers met Havana Affair. Ik ben een absolute Ramones fan en vind de Chillies OK,meer niet. Maar wat een geweldenaars, wat een uitvoering. Een van de mooiste nummers, in een van de mooiste uitvoeringen ooit op de plaat gezet. Kippenvel!!
[permalink] geplaatst op 16 juni 2008, 18:08 uurhavana affair is inderdaad geweldig, maar U2 met hun versie van Beat on the brat is ook zeer goed. Vooral als je bono de tekst hoort zingen.