menu

Jennifer Rush - Movin' (1985)

mijn stem
3,25 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Rock
Label: BMG

  1. Destiny (3:37)
  2. Live Wire (3:54)
  3. Silent Killer (3:36)
  4. Automatic (3:30)
  5. If You're Ever Gonna Lose My Love (3:51)
  6. Ave Maria (Survivors of a Different Kind) (3:51)
  7. Testify with My Heart (3:21)
  8. Yesterme, Yesteryou, Yesterday (3:17)
  9. The Right Time Has Come Now (4:04)
  10. Hero of a Fool (3:38)
totale tijdsduur: 36:39
zoeken in:
avatar van PEN15
4,0
Na het beluisteren van een aantal van haar platen wist ik dat ik Movin' op LP erbij wilde hebben. De tachtiger jaren waren het succesvolst voor haar geweest, op haar latere albums na deze vind ik vrij weinig moois nog te ontdekken en vroeger vond ik het al een stapje achteruit gaan met haar roem.

Hier nog pakkende melodien en prima typisch geluid uit de eerste helft van de tachtiger jaren. 4,6,8 vind ik vrij goed en de prijspakker is natuurlijk Destiny dat mogelijk haar laatste single was in NL.

avatar van BlauweVla
4,0
Mooi vervolg op op het gelijknamige album een jaar eerder. De opener "Destiny" heeft van die mooi cleane elektrisch-gitaar klanken, zoals je ze nooit meer hoort tegenwoordig. Meer jaren 80 als "Silent Killer" kan het niet worden en de ballad is er ook weer met "Hero of a Fool" (minder iconisch als "The Power of Love", maar wat wil je). Het enige nummer dat bij mij minder favoriet is, is het super kitscherige "Ave Maria (Survivors of a Different Kind)". Haar uit duizend herkenbare stem, kan soms wat tegen het hysterische aanzitten, wat me alleen op dat nummer stoort en verder nooit. Ik was een beetje verliefd op deze Jennifer als jochie

Gast
geplaatst: vandaag om 08:37 uur

geplaatst: vandaag om 08:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.