DuvelDuvel - Van Aap Naar Primaat (2002)

32 stemmen | gemiddelde 3,60
Boomstam Rotterdam
Pimp Rappers
met Opgezwolle
Wat T Is
[permalink] geplaatst op 18 februari 2006, 17:24 uurEen erg goede EP, met 'Bedankt voor die Stank' als uitschieter (een van de beste DuvelDuvel tracks).
Pauper
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2006, 1:05 uur...sowieso goede plaat naast Bedankt voor die Stank, met Boomstam Rotterdam en Pimp Rappers is feest compleet.
[permalink] geplaatst op 15 november 2006, 21:21 uurHeerlijk EPtje. Zeker 3, 5* waard, al vind ik persoonlijk 4*wel op zijn plaats.
Oja, bij de stemmen:
Iemand met de naam HIPHOP4EVER

die hier 0,5* voor geeft.... noem ik lachwekkend!
[permalink] geplaatst op 11 maart 2007, 1:00 uurword wakker pappie..
[permalink] geplaatst op 11 mei 2007, 19:29 uurOp Zevenkleuren word je even klaar gestoomt voor de volgende meesterlijke tracks.
Lekkere speelse beat paar fijne punchlines.
Bedankt voor die stank is voor al die haters.
Boomstam Rotterdam Een beat waar je U tegen zegt simpel maar o zo lekker.
Pimp rappers Met Opgezwolle om de hoek dikke track alleeen om die lines die gedropt worden..
[permalink] geplaatst op 18 juni 2007, 21:30 uurals een rap een vrouwtje was, zou ze zeggen: ik heb hoofdpijn
geniaal begin van een sterke plaat van die apen. Dit is voor mij de eerste plaat met goede beats en geniale flow. Hierna werd het steeds beter met de Waarheid en natuurlijk Aap-O-Theek.
[permalink] geplaatst op 17 december 2008, 20:34 uurwaar zijn die stemmen van in Zevenkleuren???
"zeg baas, volgens mij is uw machtsoverwicht een beetje uit balans " etc...
[permalink] geplaatst op 5 februari 2010, 15:16 uurLekkere EP van Duvel. Ik kijk erg uit naar zijn nieuwe mixtape/album dat dit jaar komt.