menu

Joan Baez - Dark Chords on a Big Guitar (2003)

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

Verenigde Staten
Folk
Label: Koch

  1. Sleeper (4:35)
  2. In My Time of Need (4:33)
  3. Rosemary Moore (5:16)
  4. Caleb Meyer (2:32)
  5. Motherland (4:44)
  6. Wings (4:01)
  7. Rexroth's Daughter (5:19)
  8. Elvis Presley Blues (4:40)
  9. King's Highway (3:28)
  10. Christmas in Washington (5:13)
totale tijdsduur: 44:21
zoeken in:
avatar van indana
4,5
Dit is een opmerkelijk album. Ten eerste omdat Baez de hoge tonen, die ze vroeger achteloos uit mouw schudde, niet meer haalt. Niet verwonderlijk natuurlijk na een carierre van bijna 50 jaar. En tweede is de klinkt de muziek totaal anders dan ik van haar ken. zwaar, donker, bluesy. En het klinkt (beiden) geweldig. Mooie teksten ook. Een aanrader al zal de liefhebber van het eerste ur er misschien moeite mee hebben.

avatar van L_T_B
indana schreef:
Mooie teksten ook.

Met hulp van Greg Brown, Ryan Adams, Caitlin Cary, Gillian Welch, Natalie Merchant, Josh Ritter, Joe Henry en Steve Earle.

De glorie van weleer met dé singer/songwriters van dit moment. Geen onaardig plaatje, maar ik prefeer de oude, meer folky, Joan Baez uit de jaren '60 en '70.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:11 uur

geplaatst: vandaag om 09:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.