15 stemmen | gemiddelde 3,60
Score
Label:
Varèse Sarabande
Mission: Impossible Theme (0:52)
met Lalo Schifrin
Factory Rescue (4:14)
Evacuation (2:46)
Helluvacopter Chase (3:12)
Special Agent Lindsey Farris (2:45)
Ethan and Julia (1:23)
''CHumpty Dumpty Sat on a Wall'' (5:53)
Masking Agent (3:38)
Voice Capture (2:40)
''See You in the Sewer'' (1:42)
Davia's Brought In (2:04)
Bridge Battle (4:10)
Davian Gets the Girl (2:41)
IMF Escape (2:42)
Disguise the Limit (3:21)
Shang Way High (3:37)
The Chutist (1:58)
Hunting for Jules (3:53)
World's Worst Last 4 Minutes to Live (4:08)
Reparations (3:33)
Schifrin and Variations (3:05)
totale tijdsduur: 1:04:17totale tijdsduur: 1:04:17
[permalink] geplaatst op 26 april 2006, 9:59 uurDe laatste track was de demo recording tape die Giacchino componeerde in november 2005. Ik heb geen enkel idee hoe of wat deze score zal klinken. Wel heb ik het vermoeden dat Giacchino het Shifrin thema wat traditioneler zal gebruiken.
[permalink] geplaatst op 26 april 2006, 18:15 uurwww.soundtrack.net voor soundclips, as well voor The Da Vinci Code.
Klinkt behoorlijk goed ja, maar de soundclips zeggen weinig vind ik. In de trailer hoor je ook Giacchino's variatie, aangevuld met het geluid van een alarmsysteem, perfect in de maat. Hoe cool is dat wel niet.

[permalink] geplaatst op 26 april 2006, 18:17 uurTotdat je erachter komt dat in ieder track op deze uitgaven alarmsystemen gemixt zijn met score!
[permalink] geplaatst op 26 april 2006, 19:00 uurMan, dat zou de coolste score ooit zijn!
[permalink] geplaatst op 7 mei 2006, 15:38 uurVond het saai en helemaal niks sorry.....
[permalink] geplaatst op 9 mei 2006, 12:49 uurIs Giacchino het ''kwijt'' Bregt?
[permalink] geplaatst op 9 mei 2006, 22:09 uurneo schreef:
Is Giacchino het ''kwijt'' Bregt?
lol

Nu niet te dramatisch maken hé.
LOST kan ie dit jaar inderdaad nog moeilijk overstijgen, dat is echt een prachtscore. MI3 valt behoolijk mee in de film, maar op cd komt het duidelijk allemaal beter uit, zeker na een paar keer luisteren. Giacchino kent Schifrins thema's (naast het MI theme, gebruikt Giacchino in enkele tracks ook het The Plot theme) en bewerkt ze in allerlei vormen, en niet zomaar wat andere orkestraties. Dat hoor je alleen al in de supercoole demo die hij maakte voordien.
Der zitten enkele geslaagde thema's in, vooral het actiethema van Bridge Battle en volgende tracks. theeft wel wat weg van Kronos Revealed uit The Incredibles.
De score zit vol dynamiek, heel levendig, erg leuk om te beluisteren in elk geval.
[permalink] geplaatst op 9 mei 2006, 22:44 uurneo schreef:Nu je The Incredibles erbij haalt begin ik twijfels te krijgen. Maar wie ben ik? Iemand die slechts al zijn briljante games-scores kent en de middelmatige voor The Incredibles vermoed ik

Tis niet de jazzy stuff of het parodierende gedoe hoor, gewoon die ene track, met dat dreigende opbouwende themaatje dat gelijkenissen heeft met die actiemuziek.
Der zit trouwens ook wel wat van de trukjes in van LOST, vooral met de knarsende violen. Maakt deel uit van zijn stijl I guess.
[permalink] geplaatst op 2 juli 2006, 16:53 uurwow! gisteren gekocht en meteen midden in de nacht gedraaid (was cool,he, beste buren!?).
Vind hem heel goed! Het MI theme wordt lekker veel gebruikt en ook The plot theme wat bij de vorige film totaal genegeerd werd en bij deel 1 alleen in de teaser te horen was, zit er veel vuldig in.
Kortom: lekker hard aanzetten en doen tijdens de afwas of je zelf aan een levensgevaarlijke missie bezig bent (maar verder ben ik heeeel volwassen, hoor!).
Maar geluid van alarmsysteem hoor ik er niet in, hoor!
4,5 ster!
[permalink] geplaatst op 2 juli 2006, 17:10 uurEnkel in de trailer te horen dat alarm. Of mischien dat er meerdere van zijn.
[permalink] geplaatst op 26 mei 2007, 16:04 uurPrachtige thema's geweldige CD, ook ik draai hem regelmatig.
[permalink] geplaatst op 14 december 2008, 11:07 uurheel goede score. prachtige nummers. je kunt hem blijven beluisteren.
de Mission: Impossible Theme is ook altijd zeer goed.