menu

Amanda Lear - Tam Tam (1983)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Frankrijk
Pop
Label: Ariola

  1. Tam-Tam (3:38)
  2. Bewitched (4:33)
  3. Wicked Lady (4:28)
  4. No Secrets (4:29)
  5. Magic (4:14)
  6. It's All Over (3:39)
  7. Gipsy Man (4:30)
  8. Music Is (3:35)
totale tijdsduur: 33:06
zoeken in:
avatar van Spring_affair
4,0
De 6de lp van Amanda Lear. De laatste die via het label Ariola uitgebracht is. Amanda was in conflict met haar platenmaatschappij. Ze wilde onder haar contract uit. Ze wilde bijvoorbeeld een plaat opnemen met producer Trevor Horn maar daar zag Ariola niets in.
Deze lp is nauwelijks gepromoot. Alleen in Italië deed hij wat. Daar kwamen de singles It's All Over en Bewitched uit. Dit waren ook in Italië geen hits. Er zijn ook nog wat Italiaanstalige versies van bepaalde nummers.
De stijl is Italo disco. Leuk maar zonder de geweldige productie van Anthony Monn valt dit album toch tegen. Ook dit album is helaas nooit volledig op CD verschenen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:56 uur

geplaatst: vandaag om 09:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.