menu

Wolfgang Voigt - Rückverzauberung Live in London (2015)

mijn stem
4,50 (5)
5 stemmen

Duitsland
Electronic
Label: Astral

  1. I (12:57)
  2. II (14:31)
  3. III (14:42)
  4. IV (16:48)
totale tijdsduur: 58:58
zoeken in:
avatar van John Doe
4,5
Wolfgang Voigt weer op de diepe toer. Samen met Rückverzauberung nummer 10 de moeite waard voor liefhebbers van de mooie Gas serie, al sluit vooral laatstgenoemde daar echt bij aan. Mooie meditatieve opbouw in dit concert waarbij je de grote kerkakoestiek goed kunt terughoren. Diepe drones hier, ook liefhebbers van Thomas Köner zullen tevreden zijn. Wolfgang sampled oa van klassieke symfonieën bij zijn Rückverzauberung project en laat kickdrums (vooralsnog) achterwege.

Poa
Dit is de beste Rückverzauberung, maar het is inderdaad ook de moeite waard om de andere delen op te zoeken. Nummer 9 is voorlopig mijn favoriet daarvan.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:48 uur

geplaatst: vandaag om 17:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.