menu

Paul van Dyk - Seven Ways (1996)

mijn stem
4,00 (6)
6 stemmen

Duitsland
Dance
Label: Mute

  1. Home (6:53)
  2. Seven Ways (6:24)
  3. Heaven (5:29)
  4. I Like It (5:42)
  5. Come (6:22)
  6. Forbidden Fruit (6:58)
  7. Beautiful Place (7:02)
  8. People (4:23)
  9. The Geatness of Britain (7:00)
  10. I Cant Feel It (8:37)
  11. Words (9:42)
totale tijdsduur: 1:14:32
zoeken in:
avatar van Ynoskire
4,5
Een beetje jammer dat hier nog geen berichten zijn geplaatst, daar het hier mijn insziens om dé tranceplaat gaat. Vroeger luisterde ik vrij graag naar trance, dat is compleet weggegaan omdat achteraf het grotendeels kaaaaas bleek te zijn. Dit is echter een van de weinige platen die niet alleen totaal geen kaas bevatte maar louter nuttige geluiden, en dan ook nog de tand des tijds goed heeft doorstaan. Het eerste gedeelte van het album geniet mijn voorkeur omdat ik het wat lagere tempo beter bij dit soort dromerige muziek vind passen. Hoe dan ook een welverdiende 4.5 en mijn eerste bericht op deze site.

avatar van kodro
5,0
dit is en blijft een klassieker!

3,5
Mwa ja, klassieker precies. Er zitten enkele goede nummers op maar evenzeer enkele mindere. Paul Van Dyk blijft wel een referentie in zijn genre maar echt vernieuwend was hij niet. Hij bouwde altijd wel verder op dezelfde vertrouwde formule. En zo gaat het met dergelijke artiesten: na verloop van tijd hoor je ze niet meer.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:28 uur

geplaatst: vandaag om 07:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.