19 stemmen | gemiddelde 3,73
Uitgebracht in eigen beheer
Intro Tweemetersessie (2:27)
Huckleberry Vinn (3:33)
De Goeie Ouwe Tijd (3:59)
met Neger R. de Vries en JR
Over Leven (3:12)
met Weks
Uit het Hard (3:36)
't Geeft Niet (3:35)
met JR
Verslag Uit de Hemel (4:15)
met Neger R. de Vries en Rapture
Zeeuwse Keuken (3:31)
met KD
totale tijdsduur: 28:08totale tijdsduur: 28:08
[permalink] geplaatst op 29 januari 2007, 19:31 uurDe eerste keer dat ik het album hoorde vond ik hem nogal matig maar heb hem toch meerdere malen zitten luisteren en vind em toch wel erg vet.
Geen harde beats wat ik van hem(vinny uit 0118) ken maar toch een hele lekkere flow.
De Goeie Ouwe Tijd, Neger R. de Vries doet het netjes ook op Verslag uit de hemel digg ik hem wel.
Mindere aan de cd vind ik Weks, kan niet naar hem luisteren.
Melle K
[permalink] geplaatst op 29 januari 2007, 20:01 uurik vind dat Lay wel heel erg dik komt deze EP, ik hoop echt dat er snel solo materiaal van hem uitkomt.
[permalink] geplaatst op 29 januari 2007, 20:10 uur
[permalink] geplaatst op 30 januari 2007, 10:43 uurNee, is prima, laat maar staan.
Social_Mask
[permalink] geplaatst op 27 maart 2007, 7:56 uurAls eerst wil ik KillerBee bedanken voor het aanraden.
Klinkt best goed. Vooral het nr Verslag Uit de Hemel. Mooi nr is dat. Voor de rest is het ook goed. Mooie beats.
3.5*
Moet nog een paar keer beluisteren.
Neger R. de Vries - geweldige rapper.
[permalink] geplaatst op 27 maart 2007, 7:59 uurMelle K schreef:
ik vind dat Lay wel heel erg dik komt deze EP
Dit is toch gewoon een reguliere album..?
[permalink] geplaatst op 29 april 2007, 20:33 uurDit album is echt heel vet. Favorieten zijn: Zeeuwse Keuken. De Goeie Ouwe Tijd en 'T Geeft niet.
raffael77
[permalink] geplaatst op 16 mei 2007, 20:37 uurDit is een solo plaat van Vinnie van 0118 en klinkt goed. Jammer dat er niet meer nummers op staan maarja wacht wel op nieuwe dan hehehehe.
KSPR
[permalink] geplaatst op 16 mei 2007, 23:48 uurraffael77 schreef:
Die van Neger R De Vries komt er ook aan.

Social_Mask
[permalink] geplaatst op 14 juni 2007, 17:40 uurOhw daar ben ik zeer benieuwd naar. Hij is toch wel mijn 1 van mijn favoriete Nederlandse rappers. Heerlijke teksten en een geweldige stem.
KSPR
[permalink] geplaatst op 14 juni 2007, 17:42 uurhttp://www.0118hiphop.nl/
Zal ie wel staan zodra ie er is.
Dit is trouwens een leuk tussendoortje. Goede beats, alleen de stem van Weks blijf ik niet echt super vinden.
[permalink] geplaatst op 15 juni 2007, 11:08 uurCker dope Album wel erge spits
rico-bballer
[permalink] geplaatst op 15 juni 2007, 17:21 uurZie ik hier iemand uit spijkenisse?
[permalink] geplaatst op 5 juli 2007, 17:39 uurVinnie vind ik de minste MC van de voormalige 0118-Vier, maar dit is toch wel een goede EP. Gelukkig doen de andere leden van de voormalige 0118 ook mee (KD en Neger R.

) en zijn de producties bovengemiddeld. Lyrics zijn niet zo goed als op de platen van 0118, waardoor ik niet hoger kan geven dan een 3,5*. Maar leuke EP, zat zeker.
Social_Mask
[permalink] geplaatst op 5 juli 2007, 17:50 uurDie verse van Neger R. de Vries in Verslag Uit de Hemel is echt geniaal.. hij is denk ik toch wel mijn favoriete Nederlandstalige MC.
Gekkenhuis
[permalink] geplaatst op 8 juli 2007, 10:29 uurHeel erg jammer dat sommige tracks echt slecht afgemixt zijn. De vocalen op Huckleberry Vinn en Over Leven staan veels te zacht.
Tekstueel is alles weer bovengemiddeld alleen vind ik weer dat de producties achterblijven. Jammer vind ik ook de gastbijdragen van Weks en Rapture, boeien kunnen die niet.
Aboslute favoriete track voor mij is De Goeie Ouwe Tijd, eindelijk een leuke en goede productie en tekstueel schitterend. Ik kan mezelf er ook heel goed in plaatsen.
3.5*
Hoor ik daar trouwens een sample van Sean Price in Huckleberry Vinn?
[permalink] geplaatst op 27 oktober 2007, 14:54 uurHij heeft wel het mooiste alias van alle NL hoppers.
[permalink] geplaatst op 24 december 2007, 1:28 uurlevenvergeten schreef:
Hij heeft wel het mooiste alias van alle NL hoppers.
dank je
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2008, 20:30 uurZeeuwse keuken is het chillst, de rest ook ook enorm goed trouwens.
[permalink] geplaatst op 15 september 2008, 12:12 uur0118(vier) is sowieso een van mijn favorite (of mijn meest favorite) nederlandse hiphop groepen. Elk persoon in de groep heeft ook een goed solo-album. Zo ook deze.
Verslag uit de hemel als mijn favorite
[permalink] geplaatst op 26 september 2009, 8:29 uurIn het begin moest ik even wennen aan zijn accent en teksten, maar de CD wordt hoelanger je hem luisterd steeds beter.
't Geeft Niet en Verslag uit de Hemel zijn 2 ongelovelijke tracks.