menu

La Kinky Beat - Made in Barna (2004)

mijn stem
3,38 (4)
4 stemmen

Spanje
Roots / Wereld
Label: K Industria

  1. Freedom (2:16)
  2. Made in Barna (3:15)
  3. Lo Llevas Claro! (2:30)
  4. Pirata Capitan (2:28)
  5. No Sun (2:30)
  6. No Es Lo Mismo (2:19)
  7. Yeah Man (3:09)
  8. A Mí No Me Busques (5:14)
  9. María María (2:21)
  10. Super Bass (2:07)
  11. My Lover (3:29)
  12. Kinky Jungle (3:44)
  13. María Cristina (2:39)
  14. All Access (2:37)
  15. I Come From... (3:19)
totale tijdsduur: 43:57
zoeken in:
avatar van Nightrider
4,0
Eindelijk staat ie er dan! Met dank aan Lebowski

La Kinky Beat produceert een heerlijke mix van reggae, ska, rock, salsa en nog heel wat andere muziekstijlen die me zo niet te binnenschieten. Uptempo, dus verschrikkelijk dansbaar en heel goed geschikt voor feestjes! Ze hebben al verschillende keren in Nederland gestaan, waaronder op het Bevrijdingsfestival in Zwolle en in 013 in Tilburg.

Vrolijke muziek, waar ik, als liefhebber van 'kippenvelmuziek' doorgaans dus helemaal niet in deze richting zoek, erg goed van kan genieten. Voor mij een unieke mix die aanvoelt als een zomerse cocktail, en hoewel Reggae Sundance nog ver weg is heb ik toch al wat hoop dat ze daar aanwezig zullen zijn!

avatar van jellorum
Ah, La Kinky Beat, verschillende keren live gezien en als het aan mij ligt mogen ze nog een paar keer de revue passeren. Geweldige muziek om te feesten, springen en zweten ergens in een weiland des zomers. Thuis weet ik echter vaak niet wat aan te vangen met dergelijk materiaal. Vliegt na enkele nummers er weer uit meestal.
Ik blijf deze 'mestizo' dan ook vooral associeren met zomer en festival en zweet en mooi gebruinde lijven én frisse pintjes....

Gast
geplaatst: vandaag om 17:22 uur

geplaatst: vandaag om 17:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.