4,0[permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 11:04 uur
Ik ben iemand die een album ook nog wel eens op de shuffle wil zetten en ik haal ook wel eens nummers van verschillende albums om één goede afspeellijst te maken.
Dit zal ik bij sommige nummers van dit album gewoon nooit doen
3,5[permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 14:02 uur
Hier moet ik Ricardo toch even bijtreden: Wat chevy93 zegt, houdt perfect steek - ik ga er voor een stuk zelfs mee akkoord - en hoeft niet aangepast te worden. Het lijkt me wel vrij duidelijk dat het in zijn opinie was en ik vind het stom dat iemand dat er altijd bij moet vermelden of iemand reageert onmiddellijk al met: "Dat is JOUW mening". Tuurlijk is dat de mening van die persoon, waarvoor dient MuMe anders?
Ik moet die film trouwens ook echt eens zien, ik denk dat het album me dan wel beter kan gaan bevallen. Sommige van de nummers, vooral de kortere, dringen gewoon niet door ondanks het feit dat ik deze al zoveel keer beluisterd heb. Misschien kan ik me er beter in inleven als ik er wat visueel materiaal bij heb.
4,0[permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 14:07 uur
Guardian of Isis schreef: in haar opinie
Ik zat te denken, waarom zeg je nou haar? Ga ik in mijn profiel kijken, blijkt dat die op vrouw staat! .
Om een lang verhaal kort te maken: 'Ik ben een man en heb het veranderd'
5,0[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 23:28 uur
'Mother should I trust the government?'
'Did you see the frightened ones?
Did you hear the falling bombs?'
Wat een bizar album is dit.. Je voelt de spanning van de bom hier zo goed.. Heel bizar. Iets dat voor mij als zeventienjarige en iemand die tot verkort dacht dat de Koude Oorlog meer een politiek spelletje was zijn dit soort nummers een openbaring. Evenals het nummer; 'De Bom valt nooit' van Herman van Veen.
Wat we allemaal wel niet kunnen leren van ook muziek uit de jaren '70'