628 stemmen | gemiddelde 4,16
Label:
Beggars Banquet
Fake Empire (3:26)
Mistaken for Strangers (3:31)
Brainy (3:18)
Ada (4:03)
Gospel (4:33)
Blank Slate * (3:17)
Santa Clara * (4:07)
totale tijdsduur: 43:10 (50:34)totale tijdsduur: 43:10 (50:34)* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 12:24 uurBPDD schreef:Die 5* komt er dus nog wel
Gaat niet tot de 5 komen denk ik, maar voorlopig komt er wel weer een halfje bij.
Alleen de laatste 3 tracks moeten nog een beetje op hun plek vallen.
[permalink] geplaatst op 8 januari 2010, 15:19 uurWaarom moeten mensen bands altijd vergelijken met andere Bands?:S De laatste tijd merk ik dat bijna elke indie/rock band met joy division wordt vergeleken. Voegen al die vergelijkingen met het verleden iets toe? bij mij niet!
Titmeister schreef:Arrie schreef:
Mwa, ik snap de parallel wel. Beiden hebben een diepe en meeslepende zang, zijn erg op de ritmesectie gericht en hebben een donkere sound (al vind ik Joy Division een stuk donkerder). Beiden hebben natuurlijk wel hun eigen sound en ik vind beiden ook goed, al heb ik deze te lang op de n.o.t.-stapel laten liggen. Gelukkig is dat inmiddels goed gemaakt -> 5*
Mijn favoriet is overigens Slow Show, wat een nummer

. Maar er staat geen enkel minder nummer op...
[permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 14:41 uurSowieso vind ik The National toch een stuk unieker dan de meeste andere indie bands. Dit komt vooral door de teksten en zang van Matt en de vake invoeging van het viool.
Als reactie op haveman, persoonlijk zjin Ada en Gospel echt favorieten voor mij, maar die vielen ook later op hun plaats.
[permalink] geplaatst op 26 januari 2010, 12:28 uurBerichten over nieuwe albums, tour, ed. verplaatst naar
The National
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 18:31 uurToen ik dit album voor het eerst luisterde was ik enthousiaster dan ik nu ben. Ik vind dit album heel erg sterk tot na het geweldige nummer Guest Room. De nummers daarna vind ik niet geweldig, daarnaast vind ik Squalor Victoria niet zo fijn.
Toch laat ik mijn 4* staan.
[permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 20:26 uurik vind het middenstuk(4 t/m 7) maar niks, maar de rest vind ik zeer goed, dus ik kom nu maar uit bij een 3.5, nog een ruime voldoende
[permalink] geplaatst op 19 maart 2010, 21:54 uurGreen Gloves en Slow Show "maar niks"?!?!? Heb jij wel de goede cd geluisterd?