menu

Mainliner - Mellow Out (1996)

mijn stem
4,00 (26)
26 stemmen

Japan
Rock / Avant-Garde
Label: Charnel

  1. Cockamamie (1:51)
  2. Black Sky (15:17)
  3. M. (18:37)
totale tijdsduur: 35:45
zoeken in:
avatar van Paalhaas
4,5
O mijn God, wat is dit toch een meesterlijke, moddervette gitaarnoiseplaat! Geen wonder ook eigenlijk, als bassist Asahito Nanjo van High rise en gitarist Makoto Kawabata van Acid mothers temple de handen ineenslaan. Echt een onovertroffen trip met dikke tornado's van gitaarnoise/-feedback/-herrie. Acid-rock was nog nooit zo lomp en grof. 4,5/5 en dus stiekem beter dan alles wat ik van High rise en Acid mothers temple zelf heb gehoord.

avatar van Toon1
4,5
Vette plaat inderdaad. Ik heb er gelijk maar 4.5* tegen aangegooid, want dit album is minstens even goed als het beste werk van Acid Mothers Temple. Wat een trip


4,5
Lekker bakje Feedbackende herrie alla Les Rallizes Dénudés en Acid Mothers Temple. Dat smaakt wel. 4* even voorzichtig, maar die gaat nog wel een halfje omhoog.

avatar van BlueVelvet
3,5
Voor noise als dit ben ik altijd wel te vinden. Beginnende met 3.5 kan dit nog zeker oplopen. Niet echt te vergelijken met het gros van Acid Mothers' werk; dit is veel vuiler.

avatar van Jazper
4,0
Een keer gehoord nu, en voorlopig vind ik het derde nummer het beste, maar dat kan ook komen omdat ik er nu lekker in begin te komen. Vet en smerig zijn hier wel de juiste woorden

avatar van Paalhaas
4,5
BlueVelvet schreef:
Niet echt te vergelijken met het gros van Acid Mothers' werk; dit is veel vuiler.

Het geweldige, compleet gestoorde Electric Heavyland komt hier het dichtst in de buurt. Zie ook het stukje over het album op mijn blog.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:34 uur

geplaatst: vandaag om 15:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.