menu

David Hasselhoff - Crazy for You (1990)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Pop
Label: Sonocord

  1. Crazy for You (4:38)
  2. I Wanna Move to the Beat of Your Heart (4:30)
  3. Passion (4:15)
  4. Was It Real Love (4:33)
  5. September Love (3:58)
  6. Keep the Jungle Alive (5:53)
  7. Let's Dance Tonight (4:35)
  8. One and One Make Three (4:49)
  9. Kiss in the Night (3:42)
  10. Freedom for the World (4:05)
  11. Let's Spend the Night Together (4:06)
  12. Lights in the Darkness (5:10)
totale tijdsduur: 54:14
zoeken in:
avatar van kaztor
De hoes maakt op nietsontziende wijze duidelijk dat David aan 'jou' denkt. De tijdschriftenfonts maken het verder helemaal af!
Puike plaat!

avatar van nlkink
Bijna een conceptalbum. Wie had dat ooit gedacht. Rode draad is uiteraard zijn obsessie voor het andere geslacht. Zwoele maar vastberaden blik op de hoesfoto. Het album trapt af met Crazy For You en het verhaal begint. Na diverse pogingen beland hij bij een dame in bed en het album eindigt als het gelukkige paar moe maar voldaan liggend in bed uit het open raam naar buiten staren. Boze tongen beweerden in 1999 dat "The Hoff" na Let's Spend The Night Together teleurgesteld in zijn eentje in bed belandde. Echter, bij latere persingen zat een inlay in de hoes waarbij het management van David het tegendeel beweerd. Sterker, onderweg naar zijn huis met zijn verovering moest hij nog wat vrouwen afwijzen die zich voor zijn voeten wierpen. Dat verhaal vind ik al veel waarschijnlijker. Een artistiek hoogtepunt.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:42 uur

geplaatst: vandaag om 19:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.