43.084 gebruikers | 293.338 albums | 263.190 artiesten | 3.910.032 berichten | 2.105.770 stemmen

Sa-Ra - The Hollywood Recordings (2007)

Sa-Ra - The Hollywood Recordings (2007)
9 stemmen | gemiddelde 3,05
mijn stem:

Hip-Hop / R&B
Label: Babygrande
  1. Seagulls (Intro) (1:00)
  2. Hey Love (3:14)
    met Ty
  6. Rosebuds (4:18)
  7. Feel the Bass (3:00)
    met Talib Kweli
  8. Not on Our Level (3:34)
    met Capone-n-Noreaga
  9. White! (On the FLoor) (2:57)
  10. Bitch (3:22)
  11. Do Me Gurl (3:57)
    met Ty
  12. Ladies Sing (3:30)
  13. Sweet Sour You (3:23)
    met Bilal
  14. Tracy (2:24)
    met Rozzi Daime
  15. Fly Away (4:12)
    met Erykah Badu en Georgia Anne Muldrow
  16. Lean on Me (3:31)
    met Kurupt, Lord Nez en Erika Rose
  17. Fish Fillet (3:37)
    met Pharoahe Monch
  18. Thrilla (3:59)
    met J Dilla
  19. Hollywood (Redux) (5:31)

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2007, 19:02 uur
Hmm, raar dat hier nog geen berichtjes staan. Sa-Ra is echt opkomend, dacht ik tenminste.. Heb het album nu een paar dagen, nog een paar keer beluisteren voordat ik stem. Het klinkt tot-nu-toe aardig tot goed..

» Laagste prijs voor dit album

Hollywood Recordings (€ 16,99)
gratis verzending

Hollywood Recordings (€ 17,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor dit album

Gekkenhuis
 nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2007, 21:35 uur
Ik heb alleen Feel the Bass beluisterd en daar vond ik niet zoveel aan.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2007, 22:35 uur
Ik denk ook wel dat het naar 'aardig' gaat, het is een beetje blackalicious vs outkast maar dan iets minder.

het is in ieder geval geen alledaagse hip/hop

3,5 * voor nu.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2007, 0:00 uur
15. Fly Away
met Erykah Badu en George Anne Muldrow

Mijn god dat is wel heel erg interessant, twee fantastische/intrigerende zangeressen op 1 nummer...ben benieuwd!!

Het is trouwens Georgia en niet George, zal het even aanpassen ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2007, 1:39 uur
Ik vond het ook niet echt zo'n spectaculaire plaat. Waarschijnlijk duiken ze binnenkort de studio in met Madlib, dat zou wel eens een heel verassend resultaat kunnen hebben.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2007, 19:40 uur
Toch wel een verfrissende aanpak van hiphop/r&b. Zeker interessanter dan veel van de hedendaagse stuff in het genre.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2007, 15:57 uur
Verrassend leuk album. Erg soulvolle hiphop met wat R&B invloeden. Vooral nummers 13 en 15 zijn erg sterk, maar dat viel bij mij te verwachten.

4 sterren.

Rene1979
(crew)
avatar van Rene1979
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2009, 2:24 uur
Paar leuke tracks met common Talib en Monch verder nergens bijzonder

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2009, 14:09 uur
essence schreef:

Maar na een paar luisterbeurten toch slechts enkele tracks die blijven hangen. De rest heeft weinig om het lijf en daarom de score aangepast naar "juist met de hakken over de sloot".

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2009, 13:06 uur
Na de eerder gereleaste 12-inches verwachtte ik een knaller van een plaat. Dat is hij toch niet geworden, maar absoluut een verdienstelijk album. Een mooie 4*.

Zouden normaal gezien in het voorjaar nog met nieuw werk afkomen.

Dj2Jelle
 nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2009, 11:44 uur
Matig album van een groep die beter kan. Volgens mij komt er in Juni/Juli een nieuw album van The Creative Partners. Al een paar snippets gehoord en het klinkt goed. :Y

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 december 2011, 8:02 uur
Ik vind dit vrij weinig met hip-hop te maken hebben. Het is meer soul/R&B met hier en daar rap. Neemt niet weg het feit dat het een heerlijke plaat is. De funky producties van Sa-Ra heb ik eigenlijk altijd wel leuk gevonden, maar ik heb nu pas hun album beluisterd. Zoals gezegd, een lekker, soulful album met relaxte producties en de raps van o.a. Pharoache Monch en Talib Kweli passen goed. Af en toe wordt het een beetje te zoet allemaal. Het nummer met Dilla vind ik trouwens echt een erg vet nummer!