menu

Idle Sunder - Psygnosis I (2007)

mijn stem
3,79 (14)
14 stemmen

Belgiƫ
Electronic
Label: Entity

  1. Welcome
  2. Analyse
  3. Aeon
  4. Paradigm Shift
  5. Introspection
  6. Unknown
  7. Fury
  8. Boundary Dissolution
zoeken in:
avatar van Onderhond
4,5
Idle Sunder wijkt af van z'n normale klanken maar weet zich hier ook weer te onderscheiden. Blijft wat mij betreft de beste ambient artiest die er ronddwaalt. Al bevat dit plaatje dan wel veel meer ritmiek en ritmische elementen.

Veel meer verschillende klanken en geluidjes, sporadische prachtige melodieën en een sfeer om U tegen te zeggen. Indrukwekkend werkje weer. Zeker nog een keertje goed met hoofdtelefoon beluisteren, maar na 2 luisterbeurten ben ik al helemaal om.

4.5*

avatar van Goodfella
4,5
Fók wat een lekkere release! Ademt wel wat sfeer van Richard Devine, maar dan zonder - OH zegt het - eigen identiteit te verliezen.

Ook van mij een hele dikke 4,5*

kiriyama
Erg mooie CD met een paar mindere maar vooral erg sterke stukken. Vooral track 7 vond ik erg mooi, warm en hypnotiserend. Maar ook de rest mocht er wezen, geen echte dip gehoord. Zoals OH en goodfella zeggen heeft deze plaat veel sfeer, mooi om in weg te dromen.

4.5*

Laat de rest van Idle sunder maar komen.

avatar van SilverGun
4,0
Vind dit ook een toffe release. De vorige had erg indrukwekkende soundscapes, maar kwam wat richtingloos over. Het meer ritmische fundament van deze 'plaat' biedt echter meer houvast. Een meer bevredigende op- en afbouw die de tracks enigszins een kop en een staart geven. 4*

3,5
Onderhond had me in een PM ooit een link gegeven naar t label. tnx t werk klinkt erg goed.
hmm van mij mag het juist wat minder ritmisch, dus denk dat ik meer plezier ga beleven aan zn andere werk nog. Hier toch een 3.5* voor.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:54 uur

geplaatst: vandaag om 11:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.