menu

Village People - The Hits (1991)

mijn stem
3,17 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: Music Club

  1. Y.M.C.A. (3:47)
  2. Macho Man (3:27)
  3. San Francisco (You've Got Me) (3:24)
  4. Can't Stop the Music (3:37)
  5. Megamix [Extended Version] (7:51)
  6. In the Navy (3:45)
  7. In Hollywood (Everybody Is a Star) (3:26)
  8. Fire Island (3:26)
  9. Go West (3:36)
  10. Village People (3:23)
  11. Ready for the 80's (3:57)
  12. Do You Wanna Spend the Night (3:34)
totale tijdsduur: 47:13
zoeken in:
avatar van monique
erg fout dit,maar stiekem toch wel leuk,Y.M.C.A. blijft toch wel een heel lekker nummer

Pieter Paal
Als ik er ook nog beelden bij zie, krijg ik meteen weer de slappe lach.

EVANSHEWSON
YMCA en In The Navy staan zowat op alle disco-compilaties; Ook Go West (bekender in Pet Shop Boys coverversie!) kan er mee door, maar voor de rest zal een hele elpee van deze gasten me benieuwen, pfffft. Neen, ik hou het op die twee hitjes, da's al meer dan genoeg van dit marketingsproduct, want méér was dit niet.

avatar van LucM
"YMCA" is een echt fuifnummer met prachtige blazers, "Can't Stop the Music", "In the Navy" en "Go West" vind ik ook leuke hits, de rest is daar teveel een doorslag van. Natuurlijk fout, maar ook grappig. De dance van weleer had nog een feestelijk karakter of humor, wat ik vaak mis in de huidige dance/house-scène.

Stijn_Slayer
2 punten voor de humor

avatar van Madjack71
Weet niet zeker, maar volgens mij was er destijds ook een film van deze heren. Leek mij wel leuk om zo verkleed te gaan -destijds- als een indiaan of cowboy. Leuke foute muziek, met niet teveel om het lijf, maar prima meestampers.

avatar van B.Robertson
Even een reactie op bovenstaand bericht: er was inderdaad een film over de heren,genaamd Can't stop the music. Deze musical-comedy was een gigantische flop en leadsinger Victor Willis had voor de opnamen de band al verlaten en was vervangen door Ray Simpson. Deze film ken ik niet, maar ik ben wel bekend met de verzamel cd van deze pagina en de lp's Go west,Cruisin' & Macho man. Niet alles vind ik mooi,maar het is wel lekker vrolijk allemaal. Macho man vind ik hun beste nummer, een geweldige en aanstekelijke discostamper. Deze verzamel cd bevat uiteraard lang niet al hun mooiste nummers,dus heb ik,onlangs,via de postorder maar 2 nieuwe verzamelaars besteld met meer hitjes en de beste albumtracks. De band bestaat nog steeds, al wisten ze na het vertrek van Willis geen grote hits meer te scoren.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:10 uur

geplaatst: vandaag om 10:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.