4,5[permalink] geplaatst op 15 juni 2004, 12:54 uur
Shigeru muziek is schoonheid apart (Yejemi's Theme).De langzame beelden van een langzaam lopend iemand met prachtige langzame score, soms zelfs neigend naar opera. Michael Galasso maakt inventief gebruik van cello en viool.De treurigheid van de karakters door middel van viool motiefjes.Afgewisseld door niet Oosterse songs, waardoor de balans wordt gezocht. Maar juist die Nat Cole King nummers irriteren nogal. 4.5 sterren
4,5[permalink] geplaatst op 25 januari 2007, 15:00 uur
Yumeji's Theme is inderdaad van een uitzonderlijke schoonheid. Kwam het laatst tegen in een documentaire waarin dating besproken werd. Dat is dus prachtig gekozen, de date zal er zo wel nooit komen
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 1:05 uur
Er bestaan toch werkelijk waar geen woorden om de moordende pracht van "Yumeji's Theme" en "Ankor Wat Theme" te beschrijven... Verpletterend gewoon. Alsof die strijkstokken recht over je hart strijken.
Is het overigens al iemand anders opgevallen dat er precies een fout wordt gespeeld in "Yumeji's Theme", meer bepaald omstreeks 1:09? En nog een kleinere op 0:37. De eerste keer dat ik deze CD hoorde schoot ik dan ook plots in de lach in het midden van dat nummer, wat een beetje een bizar effect geeft in combinatie met de droefheid van de muziek.