menu
zoeken in:
avatar van lennon
Tja live hoor ik dat nog niet zo, maar op bijvoorbeeld Olympia vind ik dat ie bijna fluistert. Maar dat vond ik eerdere albums ook al..sowieso vind ik zijn oudere muziek wel beter. Maar ik moest en zou m eens zien, dus die kan na 18-11 van de bucket list

avatar van musician
devel-hunt schreef:
Volgens mij komt Ferry nog dit jaar met een nieuwe studio plaat, het zal een promo tour zijn.
Ik heb Ferry met en zonder Roxy music 5 keer gezien, het is me nooit tegengevallen. Hele goede live artiest. Alleen jammer dat er alleen maar zitplaatsen zijn, bij Ferry kan ik niet stil gaan zitten. Waarschijnlijk koop ik wel kaarten.

Ik heb al kaarten en ben blij dat ik kan zitten. Die vocalen van Ferry op zijn albums vind ik al een probleem sinds 2001. Live viel het meestal nog wel mee.

avatar van devel-hunt
17 november a.s. de release van de nieuwe Ferry CD Avonmore.
Met op gitaar Johnny Marr.

avatar van lennon
Mooie show vanavond. Breekbare stem. Hij heeft echt ingeleverd, .maar nog steeds mooi!

Wel wat kort..1.uur en.misschien 20 minuten?

avatar van Funky Bookie
Mmmm, het AD was zo te zien lovender dan jij.
Ik begreep een soort van greatest hits show met veel Roxy Music.

avatar van lennon
[quote]Funky Bookie schreef:
Mmmm, het AD was zo te zien lovender dan jij.
Ik begreep een soort van greatest hits show met veel Roxy Music.[/quote

ik ben ook zeer enthousiast hoor!

avatar van lennon
Er worden nogal wat shows gecancelled ivm ziekte van Ferry.

Dat was toch al wel merkbaar in Amsterdam. Hebben we nou geluk gehad om m toch nog te zien? Of zou ie in betere vorm meer hebben kunnen neerzetten?

avatar van Mel24
Eergisteren voor het eerst en waarschijnlijk laatst aan het werk gezien.. Subliem concert en wat een schitterende band had deze man bij! Met de Saxophoniste voorop! Top avond!

avatar van devel-hunt
Mel24 schreef:
Eergisteren voor het eerst en waarschijnlijk laatst aan het werk gezien.. Subliem concert en wat een schitterende band had deze man bij! Met de Saxophoniste voorop! Top avond!

Ik heb hem ook gezien, schitterend. Opvallend goed bij stem, en een fantastische band, stijlvol en vol glamour, zoals je van Ferry mag verwachten.
Iedere keer als ik hem zie en hoor is het weer duidelijk waarom hij bij de paar echte grote namen hoort die er echt toe doen.
Misschien een tikkeltje onderschat en heeft hij nooit de erkenning gehad die een tijdsgenoot als Bowie wel heeft gekregen, maar zeker, Ferry was in de jaren 70 minstens net zo'n trendsetter als een Bowie, misschien nog wel meer.

buizen
Bryan is ook 'alweer' 71 zeg. Zat even op de site van de Mitsubishi Electric Halle te Düsseldorf te kijken of er binnenkort nog wat te doen is. En ontdekte langs die weg dat Bryan Ferry in mei dit jaar 7 concerten geeft in Duitsland. En geen één in Nederland noch Belgie. Maar wel weer volop in Scandinavië. Wat is dat toch. Zelfde patroon als met glamrockbands..
15 mei Düsseldorf dus.

avatar van lennon
buizen schreef:
ontdekte langs die weg dat Bryan Ferry in mei dit jaar 7 concerten geeft in Duitsland. En geen één in Nederland noch Belgie. Maar wel weer volop in Scandinavië. Wat is dat toch. Zelfde patroon als met glamrockbands..
15 mei Düsseldorf dus.


in 2016 3 keer (of misschien wel meer) gewoon in NL gespeeld in fraaie zalen.

En 2 jaar daarvoor in de HMH, dus dat valt wel mee

Gast
geplaatst: vandaag om 13:59 uur

geplaatst: vandaag om 13:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.