menu

Mira - Stukken van Mensen (2008)

mijn stem
3,67 (6)
6 stemmen

Belgiƫ
Pop
Label: Kathoorn

  1. Grenzen (3:35)
  2. Gatplakker (3:11)
  3. In Zes Stappen (4:32)
  4. Kant en Klaar Gerecht (4:43)
  5. Dansmarieke (6:32)
  6. Loslopend Wild (4:04)
  7. Ik Mag Ni Klagen (3:42)
  8. Checken Checken Checken (2:33)
  9. Het Liefst (3:24)
  10. 8 Miljard Helden (4:52)
  11. Opgetut (4:17)
totale tijdsduur: 45:25
zoeken in:
avatar van SirNoodle
3,5
Heel mooi album. Vlaamstalig en goed

4,0
Ik vind dat de teksten vooral goed zijn (van de meeste nummers dan toch). Zeer doorleefde teksten voor zo'n jonge vrouw...

avatar van Film Pegasus
3,5
Mira maakte een geweldig debuut met haar ep Klein Gevaarlijk Afval en het debuutalbum . Speels met de taal, groots in de eenvoud en teksten die verhaaltjes uit het hart waren. Bij het vervolg trekt ze de sound wat open met Jean-Marie Aerts als producer (terwijl ze daar bij het vorige album zelf mee aan werkte als co-producer). Het album is daardoor wat meer radiovriendelijk, enkele nummers deden het vrij goed. Maar de oprechtheid van het debuutalbum moet wel wat inboeten. Op Stukken van Mensen staat ook geen memorabel nummer als In de Fleur, dat nu nog steeds wordt gedraaid en soms in toplijstjes verschijnt.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:15 uur

geplaatst: vandaag om 23:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.