menu

Martin Solveig - So Far (2006)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Frankrijk
Dance
Label: Interowners

  1. Rocking Music (6:19)
  2. Everybody (4:19)
  3. Madan (4:50)

    met Salif Keita

  4. Bumcello - Dalila (5:41)
  5. Rejection [Radio Edit] (3:37)
  6. Something Better [LP Edit] (4:48)

    met Jay Sebag

  7. Lee Fields - I've Got a Woman (4:00)
  8. Jealousy [LP Edit] (5:17)
  9. Cabo Parano (5:30)

    met Stephy Haïk

  10. I'm a Good Man (4:16)

    met Lee Fields

  11. Something About You (4:05)

    met Michael Robinson

  12. Linda (5:53)

    met Cesar Anot

  13. Dry (4:58)

    met Stephy Haïk

  14. Someday [Radio Edit] (3:36)

    met Michael Robinson

  15. Heart of Africa (6:06)
totale tijdsduur: 1:13:15
zoeken in:
avatar van west
4,0
Een lekker samenraapsel van nummers van- en/of geproduceerd / remixed door Martin Solveig met heel veel gastvocalisten. Rocking Music is bekend en een sterk nummer: house en rock in een fraai mengsel, net als het ook nog betere Everybody, met de geweldige stem van Lee Fields. Afrikaanse invloeden hoor je op Madan en Dalila.
Rejection en Something Better zijn juist weer meer funky, terwijl de geweldige kleine man Lee Fields voor soul zorgt met I've Got a Woman en I'm a Good Man. Je hoort 'm dus drie keer terug op dit album So Far.

Jealousy is weer een bekendere en lekker funky song van Martin Solveig. Cabo Parano lijkt uit Cuba overgewaaid. Something About You is meer jazzy. Op Linda hoor je weer Afrikaanse percussie, terwijl Dry meer een prettige popsong is. Op Someday gaat het tempo omhoog en krijgen we dan toch wat relaxte house te horen. Op Heart of Africa gaat het zeker ook om de heerlijke beat & bass, gelardeerd met oa een jazzy saxofoon.

En zo gebruikt Martin Solveig vele muziekstijlen op lekkere beats. Het levert een aangenaam album op, met ondanks al die stijlen toch een herkenbare Martin Solveig stempel.
Er is voor de liefhebbers ook nog een versie met een tweede disc met lange versies / remixen van oa Kenny Dope, Dennis Ferrer, Quentin Harris, Mousse T & Bob Sinclair.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:37 uur

geplaatst: vandaag om 20:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.