menu

alt-J (∆) - This Is All Yours (2014)

mijn stem
3,63 (554)
554 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic / Pop
Label: Infectious

  1. Intro (4:38)
  2. Arrival in Nara (4:13)
  3. Nara (4:56)
  4. Every Other Freckle (3:36)
  5. Left Hand Free (2:53)
  6. Garden of England (1:07)
  7. Choice Kingdom (4:17)
  8. Hunger of the Pine (4:59)
  9. Warm Foothills (3:45)
  10. The Gospel of John Hurt (5:15)
  11. Pusher (3:29)
  12. Bloodflood, Pt.II (5:19)
  13. Leaving Nara (3:00)
  14. Lovely Day * (4:02)
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 51:27 (55:29)
zoeken in:
avatar van stoepkrijt
4,0
Die laatste anderhalve minuut van Bloodflood, pt. II blijf ik echt bloedmooi vinden. Zoveel laagjes, zo'n warm geluid. Prachtig.

avatar van Slowgaze
4,0
'Bloodflood, pt. II' vind ik sowieso hun beste nummer.

avatar van DopeLemon
4,5
Ga het album steeds meer waarderen als een geheel, ipv de losse tracks die ik er eerst van draaide. Komt toch dichtbij An Awesome Wave, de sfeer is geweldig! Verhoogd naar 4,0*

avatar van DopeLemon
4,5
stoepkrijt schreef:
Die laatste anderhalve minuut van Bloodflood, pt. II blijf ik echt bloedmooi vinden. Zoveel laagjes, zo'n warm geluid. Prachtig.


Helemaal mee eens! Kippenvel..

avatar van El Stepperiño
4,5
stoepkrijt schreef:
Die laatste anderhalve minuut van Bloodflood, pt. II blijf ik echt bloedmooi vinden. Zoveel laagjes, zo'n warm geluid. Prachtig.


Ook helemaal mee eens!

avatar van Knoracle
3,5
Een fractie minder dan hun eerste boreling. Maar er staan wel weer prachtige stukken op : Nara, Hunger of the Pine, John Hurt en Bloodflood II. Maar ook weer enkele onbeduidende stukken. De toppers samen met de toppers van Awesome Wave zou een fabelachtig album hebben opgeleverd.


avatar van blur8
3,5
"new album is called Relaxer and is out in June" .
nieuwe song is veel psychedische Beatles

4,5
Gisteren zag ik Alt-J live in de Kreun en dat was geweldig. Adeline speelden ze wel niet, wat eigelijk onvergeeflijk is want wat een song!

Soit, deze ochtend voelde ik deze plaat helemaal toen ik door de straten van Gent wandelde. Echt een geweldige fijnzinnige plaat. Waar alles aan klopt, dat is erg zeldzaam hoor. Doe wat moeite, mensen, en je krijgt zoveel schoonheid terug. Zelfs de interludes 'kloppen' gewoon.

Het debuut was zo'n hype dat het zo moeilijk is voor een opvolger is om goed te doen. Maar eigelijk is deze beter...Nu, dat vind ik op dit moment. De sfeer van deze plaat zit echt zo juist. Misschien moet ik het debuut dan maar ook nog maar eens opzetten om te vergelijken.

avatar van WoNa
5,0
Deze plaat heb ik inmiddels zo veel gespeeld. Dat betekent dat de volle mep dan ook verdiend is. Van **** naar ***** dus.

avatar van Bobbejaantje
3,5
Gevarieerd in songmateriaal, melodieus en voldoende dynamisch zonder echte extremen. Well done boys, this one 's a homework proof record

avatar van chevy93
4,0
Ook zes jaar na de release staat deze nog fier overeind. En ik kom er net pas achter dat ze in Bloodflood II niet "that's the sound of the police" maar "assassin de la police". Wahoewahoewahoewahoewahoe.

4,5
Was eerst teleurgesteld in deze plaat na de geweldige 'This Awesome Wave', maar na zoveel jaren is deze plaat bij het regelmatig terug opzetten toch onder mijn huid kunnen kruipen. Wie weet zal dit bij Relaxer ook gebeuren.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:58 uur

geplaatst: vandaag om 11:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.