menu

Black Box Revelation - Highway Cruiser (2015)

mijn stem
3,58 (48)
48 stemmen

Belgiƫ
Rock
Label: Universal

  1. Stop Breathing (3:37)
  2. Riverside (4:02)
  3. War Horse (3:16)
  4. Highway Cruiser (4:53)

    met The Gospel Queens

  5. Pounding Heart (3:35)
  6. Live Forever (4:19)
  7. I Knew All Along (2:58)
  8. Gloria (3:35)

    met The Gospel Queens

  9. Walk Another Line (4:17)
  10. I Can't Find It (4:47)
  11. Pounding Heart [Electric Version] (3:44)
totale tijdsduur: 43:03
zoeken in:
avatar van JVT
4,0
JVT
I knew All Along en Gloria zijn alvast niet slecht. Hopelijk zetten ze weer een stap vooruit, wnt ik vond hun laatste 2 albums maar matig. Hun debuut blijft natuurlijk wel een pareltje.

avatar van JVT
4,0
JVT
lekker plaatje!!

avatar van CWTAB
3,5
Beetje glad allemaal, verder voort borduren op de sound van de vorige plaat. Een ietwat van franjes ontdaan geluid....

5,0
Ik vind het een aardig album. Leuke songs en productie van Thomas Brenneck is naar mijn mening niet te gladjes. Ze kunnen nu eenmaal niet eeuwig voortborduren op die oude sound, er zijn in dat genre momenteel al een overaanbod aan bandjes.

avatar van mattman
3,5
Dit is gewoon de beste plaat tot nu toe van de heren. Minder 'rock out with your c%ck out' zoals op de eerste plaat, maar veel subtieler. Veel songs zijn opgebouwd uit één of twee herhalende riffs en dat werkt beter dan het klinkt. Zo zijn 'Live Forever' en 'I Knew All Along' heel sterke tracks geworden. Toppertje.

Oh ja: en wat is die hoes mooi.

avatar van goldendream
Ik ken de band nauwelijks, maar de zanger heeft voor mij mooi gescoord. Onlangs was hij te zien in 'De slimste mens'. Ook Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge en zowat de hatelijkste Belg, deed mee. En de zanger droeg zo opzichtig kousen van Anderlecht. Heerlijk!

avatar van popstranger
3,0
Ik ben nooit overdreven fan geweest van Black Box Revelation. Alle ingrediënten zijn altijd aanwezig geweest om het wel heel goed te vinden maar vaak zijn de songs net iets te simpel en te straightforward en dan ook vooral de zang van Jan Paternoster gaat na enkele songs wat tegensteken. War Horse blijft geweldig en ook Gloria dankzij de heerlijke backing vocals, Live Forever drijft dan weer op een geweldige riff en knalt ook goed binnen. Muzikaal wordt er nergens slecht gemusiceerd maar graag wat meer uitgewerkte songs en variatie zouden de boel wat interessanter maken vr mij.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:10 uur

geplaatst: vandaag om 19:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.