menu

Rival Consoles - Persona (2018)

mijn stem
3,76 (37)
37 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic
Label: Erased Tapes

  1. Unfolding (5:57)
  2. Persona (7:04)
  3. Memory Arc (2:13)
  4. Phantom Grip (5:12)
  5. Be Kind (4:07)
  6. I Think So (4:33)
  7. Sun's Abandon (5:39)
  8. Dreamer's Wake (5:04)
  9. Untravel (5:51)
  10. Rest (3:45)
  11. Hidden (7:38)
  12. Fragment (1:39)
totale tijdsduur: 58:42
zoeken in:
avatar van Noere
3,0
Afgaand op drie vrijgegeven tracks weer typisch iets wat je van rival consoles en een label als erased tapes kunt verwachten; melodieuze en gevoelige electronica

voor mij helaas vaak net te weeïg, zo ook hier

avatar van waxs
Ik kijk wel uit naar deze plaat, als de vrijgegeven singles de maatstaaf zijn ligt dit wel in mijn straatje!

avatar van orbit
4,0
Ben net Howl aan het luisteren, die vind ik wel vet eigenlijk. Dus als dit in de buurt komt kan ik weer even vooruit.

avatar van orbit
4,0
Lekkere plaat, doet me aan Nebulo en Ab Ovo denken, beetje donkere IDM, maar ook met lichte tintjes erdoorheen, niet 100% boeiend, maar de meeste tracks houden de spanning aardig vast en soms schiet er eentje uit, zoals de titeltrack of Hidden bijvoorbeeld. Kan hier goed meermaals naar luisteren, leuke ontdekking.

avatar van niels94
3,5
Hij doet me wat minder dan voorganger Howl, deze lijkt me bij momenten wat vlakker, maar het is weer prettige, mooi uitgebalanceerde muziek. Duistere, dansbare electronica met een grote nadruk op sfeer en gevoel.

avatar van andnino
Een hele subtiele plaat. "Uitgebalanceerd" is het goede woord, elke klank lijkt te zijn afgewogen en lijkt zijn tijd te hebben gehad in het geheel te kunnen bezinken. Het is een elegante plaat, met geen hard of dissonant moment, maar toch met heel veel dynamiek. Ik zou het willen vergelijken met de betere klassieke compositie, ook in de zin dat het tijd kost om de composities volledig te doorgronden. Mooi is het in ieder geval, maar het eindoordeel wacht ik nog even mee. Dit album wil ik echt de tijd gunnen.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:56 uur

geplaatst: vandaag om 13:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.