Beyond the Black - Heart of the Hurricane (2018)

Duitsland
Label: Napalm

1. Hysteria (4:37)
  2. Heart of the Hurricane (3:39)
  3. Through the Mirror (3:34)
  4. Million Lightyears (4:42)
  5. Song for the Godless (5:09)
  6. Escape from the Earth (3:08)
  7. Beneath a Blackened Sky (5:07)
  8. Fairytale of Doom (4:43)
  9. My God Is Dead (5:01)
  10. Dear Death (4:09)
  11. Scream for Me (4:04)
  12. Freedom (3:44)
  13. Breeze (3:51)
  14. Echo from Rhe Past * (5:31)
  15. Parade * (3:41)
avatar van The_CrY
Gewoon weer een lekkere popmetal plaat van deze band onder leiding van de jonge Jennifer Haben. Drie jaar alweer sinds het pakkende en spontane debuut, en nog steeds verveeld de formule niet. Ditmaal heeft ze een compleet nieuwe band om zich heen. Ik begreep dat de halve band was opgestapt vlak voor de tour van het tweede album, maar het is goed te zien dat het einde nog niet in zicht is. Met name afsluiter 'Breeze' is gewoon een prachtige popballade, en geweldig gezongen. De rest is gewoon weer wat je kan verwachten in dit genre, maar wel gewoon vakkundig uitgevoerd en prima genietbaar.

avatar van Rinus
Weer een uiterst geslaagd album van Jennifer Haben en Co. Goed in elkaar geschroefde nummers met vaak catchy refreinen. Of het nu uptempo is of een ballad, alles gaat Jennifer goed af zonder dat ze over the top gaat. Af en toe vergezeld van een gruntje van 1 van de bandleden. Productie is weer dik voor elkaar. Het album staat qua geluid als een huis. Ik heb de dubbelcd uitvoering. Dit is de "Black Edition". Op CD1 staan 3 (erg) goede bonustracks. CD 2 is een soort verzamelaar van de eerste 2 albums.