Mac DeMarco - Five Easy Hot Dogs (2023)

Canada

12. Chicago (2:24)
  13. Chicago 2 (2:12)
  14. Rockaway (2:06)
avatar van Zwammer
"Five Easy Hot Dogs is a collection of instrumental recordings from Mac’s time on the road in 2022" volgens zijn website.

avatar van sj0n88
Zwammer schreef:

Toch wel heel benieuwd. Ik zie Mac toch wel als een geniale gek, dus hier zal vast wel weer wat interessants tussen zitten.

avatar van VladTheImpaler
Ik vraag me toch nog af of dit nou een volwaardig album is of stiekem toch een tussendoortje omdat het gaat om instrumental recordings.

avatar van overmars89
Ik kom toch wel ietwat van een koude kermis thuis. Ik wist van tevoren niet dat het een instrumental album zou zijn. Het zijn best wel aardige moods, maar zonder zang is het niet veel meer.

avatar van Zwammer
Ik twijfel nog een beetje over hoe dit album te waarderen. Enerzijds mis ik zijn zang, zijn de composities niet bijzonder en geenszins spannend, maar aan de andere kant heb ik dit album afgelopen week al een keer of 7 gedraaid. Het is heerlijk om een boek bij te lezen of te werken. Typisch achtergrond-album dus, maar wel een hele fijne. Ik ben dan ook benieuwd of jullie nog vergelijkbare instrumentale albums kennen à la deze?