orchance schreef:
Zeker niet de slechtste plaat van het plaat! Een aantal erg aanstekelijke nummertjes, zoals
Rush, One of Your Girls en
In My Room. De breekbaarheid, het verlangen en en de oprechte tederheid van Troye Sivan maakt hem een fijne afwisseling tussen alle “I don’t need you” vibes in het huidige Ariane Grande-tijdperk. Daarentegen staan er ook genoeg nummers op
Something to Give Each Other die gauw vergeten zullen worden. Toch heb ik de hoop dat dit album een belofte is naar meer; Sivan heeft het in zich!
Helemaal mee eens. Al zou ik er nog aan toe willen voegen dat hij die breekbaarheid nog veel meer mag laten zien. Iemand die dat wel waanzinnig mooi doet is Ryan Beatty. Op zijn album
Ryan Beatty - Calico (2023) - MusicMeter.nl is hij heel kwetsbaar, al is de muziek meer folk georiënteerd en is het minder pure pop. Als geheel wat mij betreft een veel geslaagder album, met deels dezelfde thematiek.
Hoewel niet voor de dansvloer en had Beatty er ook twee r&b platen met stem vervorming voor nodig om tot zijn prachtige album te komen, vind ik het zonde dat Troye Sivan alle aandacht krijgt terwijl er veel interessantere artiesten zijn ( zoals Beatty of Omar Apollo) die de herenliefde bezingen. Maar tja sex sells, dat zal het zijn.