U2 - Easter Lily EP (2026)

Ierland
Label: Island

1. Song for Hal (4:38)
  2. In a Life (4:33)
  3. Scars (5:17)
  4. Resurrection Song (5:02)
  5. Easter Parade (6:08)
  6. Coexist (I Will Bless the Lord at All Times?) (6:48)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
geplaatst:
Luisterd beter weg als de albums van de laatste jaren
Maar aan de topjaren kan dit nog steeds niet tippen.

avatar van KKOPPI
geplaatst:
Nou ja, nu een paar keer deze EP geluisterd, ik vind het over het algemeen het beste sinds het nummer 'Magnificent' maar wat is dat toch met die vocale lijnen op bepaalde punten, soms lijken ze totaal niks te maken hebben met de muziek/akkoorden?? Ik snap dat artiesten experimenteel willen zijn hierin maar op sommige punten lijkt het hier totaal tone-deaf.

avatar van E-Clect-Eddy
geplaatst:
Er zit iets kunstmatigs in de versen die Bono zingt van het nummer "Easter Parade", het is net alsof het elektronisch vertraagd is. Het klinkt niet geheel natuurlijk in mijn oren.

avatar van Chameleon Day
E-Clect-Eddy schreef:
Het klinkt niet geheel natuurlijk in mijn oren.

Maar da’s logisch. U2 is ook bovennatuurlijk, in het bijzonder Bono. Logisch toch?