menu
zoeken in:
avatar van Korreltje Zout
Hij is nog steeds boos. Toch past zijn stem het beste in een rockband. Gitaren + bass geven zijn stem veel meer kracht dan zo'n monotone, fantasieloze electro-dreun.

avatar van Arrie
Tsja, ik heb daarin precies het tegenovergestelde. Ik vind dit krachtiger dan wat gitaarherrie eroverheen. Dat vind ik dan weer fantasieloos. Maar ik bekijk het vanuit een ander perspectief, ik kwam erop via de producer (El-P) en via Zacks gastoptreden bij Run the Jewels (hiphopduo met El-P). Kende Rage Against the Machine natuurlijk wel, maar nooit veel mee gehad. En nu blijkt die Zack toch meer in huis te hebben dan ik dacht, met dank aan producer El-P.

Dus ja, verschil van perspectief.

Beat heeft overigens niks met electro te maken, maar dat terzijde.

avatar van DargorDT
De geschiedenis herhaalt zich. Zojuist las ik bij het AD dat de band weer bij elkaar is. Bekendmaking via Insta.

Met Trump is er genoeg woede opgebouwd voor een spetterende explosie, schat ik zo


avatar van Mr.Domestica
Hopelijk blijft het niet bij de 5 aangekondigde shows. Ik had het geluk om ze te tijdens de vorige reünie te zien en hoop sindsdien het nog een keer mee te maken. Blijft het beste optreden dat ik ooit zag!

avatar van Michiel Cohen
Was 25 jaar geleden al een vervelende band. Heb het vermoeden dat de centen op zijn en daarom het format gerecycled word.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:27 uur

geplaatst: vandaag om 18:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.