menu
zoeken in:
avatar van Hans Brouwer
Bij Rene Froger - Sweet Hellos & Sad Goodbyes (1992):

brotherlouie98 schreef:
(quote)

Heerlijk in het gehoor liggende nummers, met een dijk van een stem!!
Maar waarom gaat Froger nou ineens in het Nederlands zingen . Zo goed als Jan Smit, Nick en Simon, Guus Meeuwis zal Reneetje vrees ik niet worden .

avatar van rudiger
Hans Brouwer schreef:
(quote)
Maar waarom gaat Froger nou ineens in het Nederlands zingen . Zo goed als Jan Smit, Nick en Simon, Guus Meeuwis zal Reneetje vrees ik niet worden .


misschien dat rene froger 2 wel in het engels gaat zingen .
hij presenteerde zich zaterdag bij Idols.

avatar van kaztor
^

Daar had m'n collega het toevallig nog over!

avatar van Gerards Dream
René Froger verkoopt vijf miljoen cd's

AMSTERDAM - René Froger heeft vijf miljoen cd's en andere 'geluidsdragers' verkocht. De zanger kreeg daarvoor Lifetime Achieve Award van zijn eigen platenmaatschappij EMI. Froger was te gast bij RTL Boulevard en werd verrast door zijn collega Jeroen van der Boom.

"Hier staat een man die een Lifetime Achievement award krijgt van EMI, waar je al heel lang bij zit. En dat is heel bijzonder", zei Van der Boom tegen Froger. "Je hebt vijf miljoen geluidsdragers verkocht in je leven. Dat is ongelooflijk. Dat is volgens mij nog nooit gebeurd."

Verjaardag

"Vandaar dat ik zo duur kan wonen", grapte Froger. Daarna werd de zanger serieus: "Jeetje jongen, wat mooi." Froger wordt vrijdag 50 jaar en werd dinsdag al verrast met een concert in Theater Carré. "Ik zit in een rollercoaster en er is niemand die op de stopknop drukt. Dit is ongelooflijk."

© Novum

Gast
geplaatst: vandaag om 18:18 uur

geplaatst: vandaag om 18:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.