menu
zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
Paul Simon en Art Garfunkel gaan voor het eerst sinds vijf jaar weer samen op tournee. Welke plaatsen het duo aandoet is nog niet bekendgemaakt. Garfunkel laat aan de BBC weten dat Engeland in ieder geval wordt overgeslagen. De 67-jarige Garfunkel maakte de plannen bekend vijf dagen na een verrassingsoptreden in New York tijdens het concert van de eveneens 67-jarige Paul Simon (zie amateurvideo hierboven). Het duo, bekend van hits als 'Bridge over troubled water', 'Cecilia' en 'Mrs Robinson', ging zes jaar geleden voor het laatst op tournee.

Stijn_Slayer
Ik zag de heren net bij het Rock and Roll Hall of Fame Concert. Mooi zeg! De stem van met name Garfunkel is wel wat heser geworden, maar nog altijd zuiver. Als beiden dan ook nog met zoveel overtuiging die mooie nummers vertolken kan dat niet misgaan.


Gast
geplaatst: vandaag om 10:14 uur

geplaatst: vandaag om 10:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.