?

Sonic Youth

mijn gemiddelde
3,84
4627 stemmen

Alternatieve artiestnaam: Ciccone Youth

Opgericht:
1981
New York (Verenigde Staten)

Gestopt:
14 november 2011

Er staan 48 albums van deze artiest op MusicMeter. Er is in totaal 4627 keer op deze albums gestemd, met een gemiddelde van 3,84 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,71

Leden

Steve Shelley (vanaf 1985)
Jim O'Rourke (2000 t/m 2005)
Mark Ibold (vanaf 2006)
Bob Bert (1982, 1983 t/m 1985)
Richard Edson (1981 t/m 1982)
Anne DeMarinis (1981)
Jim Sclavunos (1982 t/m 1983)

Discografie: EP's

3,25 (16)
Sonic Youth - Master Dik (1988)
3,50 (5)
Sonic Youth - 100% (1992)
3,17 (9)
Sonic Youth - Whores Moaning (1993)
Alternatieve titel: Oz '93 Tour Edition
3,39 (32)
Sonic Youth - SYR 1 (1997)
Alternatieve titel: Anagrama
3,27 (32)
Sonic Youth - SYR 2 (1997)

Reguliere albums

4,03 (285)
Sonic Youth - EVOL (1986)
4,08 (407)
Sonic Youth - Sister (1987)
4,08 (408)
Sonic Youth - Goo (1990)
3,94 (408)
Sonic Youth - Dirty (1992)
3,89 (164)
Sonic Youth - Sonic Nurse (2004)
3,50 (18)
Sonic Youth - SYR 7 (2008)
3,86 (231)
Sonic Youth - The Eternal (2009)
Alternatieve titel: Sonik Tooth Box

Verzamel

Live

4,10 (5)
Sonic Youth - Live at the Continental Club (1992)
Alternatieve titel: Continental Club Austin, TX. 12 Apr 86

Scores

Gastoptredens

3,75 (8)
Scott Walker - Pola X (1999)

Tracks op verzamelalbums

4,07 (7)
Emma (1986)
4,00 (2)
Fast 'n' Bulbous (1988)
Alternatieve titel: A Tribute to Captain Beefheart
3,65 (89)
Judgment Night (1993)
3,56 (42)
No Alternative (1993)
Alternatieve titel: A Red Hot Production
3,67 (3)
DGC Rarities, Vol. 1 (1994)
3,54 (23)
If I Were a Carpenter (1994)
2,83 (12)
End of Days (1999)
3,44 (8)
Demonlover (2002)
3,84 (83)
I'm Not There (2007)
3,00 (1)
If I Stay (2014)

Groepen / samenwerkingen