menu
zoeken in:
avatar van NewYorkCityLight
Sophie heeft inmiddels bevestigd dat haar Freemasons samenwerkingen Heartbreak Make Me A Dancer ook op haar CD komt (gelukkig).

Album laat (helaas) nog even op zich wachten. In april komt de tweede single Bittersweet uit, en het album volgt na de derde single.

Can't wait.

avatar van Emile93
Bij Sophie Ellis-Bextor - Trip the Light Fantastic (2007):

NewYorkCityLight schreef:

Ik kijk ontzettend uit naar d'r nieuwe album die na 2 jaar vertraging eindelijk in maart zal uitkomen, hopelijk. Dat moet wel een juweeltje zijn aan de 5 nummers die er al van te beluisteren zijn te horen.


Welke nummers zijn dat dan?

avatar van Angelo
Hearbreak (make me a dancer), Not giving up on love, Bittersweet en Can't fight this feeling. Het vijfde nummer waar hij op doelt, ken ik niet. De vier eerder genoemde nummers zijn in ieder geval erg chill. Ik moet dit album ook nodig weer eens beluisteren, ik heb 'm altijd erg leuk gevonden. Jammer dat het niet zo'n succes werd voor Sophie.

avatar van NewYorkCityLight
Die vier inderdaad en Off & On die met Heartbreak Make Me a Dancer in Juni 2008 (!!!! 2.5 jaar geleden) al op d'r myspace werd gezet.

avatar van Angelo
Aanvankelijk zou haar nieuwe studio-album dan ook een greatest hits album worden. Sophie besloot echter een regulier studio-album te maken, die in 2008 overigens al klaar was. Toentertijd zou hij de titel Straight to the heart meekrijgen; maar het materiaal werd uiteindelijk door Sophie niet goed genoeg bevonden.Ze wilde meer tijd, en besloot vervolgens om de albumtitel te veranderen tot Make a scene. Het album staat gepland voor een release in april dit jaar, ik ben benieuwd of hij dan ook daadwerkelijk zal worden uitgebracht. 't Zal me niks verbazen dat dit album uiteindelijk op de planken blijft liggen. Ik bedoel, hoe wil haar platenlabel dit album nu nog promoten? Er zijn al vier singles uitgebracht die in een bepaald aantal landen bescheiden hits werden (met de nadruk op bescheiden), het lijkt er (nu al!) niet op dat dit album een groot succes gaat worden voor Sophie...

avatar van E-Clect-Eddy
Er komt in 2019 een nieuw album uit via crowdfunder PledgeMusic. Het is me niet duidelijk of dit het zelfde project is dat eerder als The Song Diaries bekend stond, maar nu hernoemd is tot Orchestral Greatest Hits.

Love is You is de single die vorige week al uit kwam en die Disco invloeden uit de vroege 70s heeft met veel strijkers.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:31 uur

geplaatst: vandaag om 14:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.