menu
zoeken in:

mes-one
sowieso

avatar van thomzi50
Ik vind hem als rapper wel wat hebben maar niet geweldig, jammer is alleen dat de beats op z'n albums niet kunnen tippen aan zijn producties voor anderen

Ik ken zijn albums niet, maar de nummers die hij geproduceerd heeft zijn wel heel fijn Dus daar wil ik even mijn complimenten voor geven

Electro_
Wel jammer dat hij altijd in de door hem geproduceerde video's moet voorkomen, komt bij mij erg irritant over.

kArIzMa_TuRk
Producer Timbaland is zondag 10 juni gearresteerd en een tijdje vastgehouden in Cologne, Duitsland nadat er een gewelddadig tafereel afspeelde buiten het hotel waar hij verbleef.

De producer kwam in een verhit conflict met een man die aan de bar zat, nadat Timbaland met de vriendin van de man zou hebben geflirt aan de hotelbar.

Volgens de politiewoordvoerder is aan de hand van getuigen bevestigd dat de 29 jarige Kroaat gelijk naar buiten ging om verhaal te halen en die beledigde Timbo toen met verschillende racistische opmerkingen.

De opmerkingen werden op een gegeven moment teveel waardoor vrienden van Timbaland zich ermee gingen bemoeien en de boel dus escaleerde.

De Kroaat werd later naar het ziekenhuis gebracht en Timbo werd voor ongeveer een uur ondervraagd.

Bronnen bevestigen dat hij maandagochtend weer is gelaten, na het betalen van een borgsom van € 1.000,- euro.

avatar van Timo710
Wie is het er mee eens?, De oude Timbo was veeel beter als de nieuwe.

De Beat van Slum Village - Disco (Let wel, Timbaland maakte de remix, die pas na 1:20 ècht komt) : http://www.youtube.com/watch?v=XFlpPlDdLsU

VS.

Timbaland - The Way I Are :
http://www.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU

Lost Highway
Bij 50 Cent - Curtis (2007):

Dn!S schreef:
(waarom klinkt alles wat timbaland produced PRECIES hetzelfde?) .


Tsja onze Mr Eenheidsworst.
En dan zeggen dat sommigen die man nog creatief durven noemen, dan denk ik soms dat de muziekwereld ten dode is opgeschreven.

avatar van BoordAppel
Alleen voor mensen die niet goed luisteren klinkt het misschien hetzelfde.

Lost Highway
Of voor mensen die wat meer variatie in muziek gewoon zijn, het is maar hoe je het bekijkt.

avatar van herman
Sorry hoor, maar als je zo'n opmerking maakt als een paar posts hierboven, dan heb je het gewoon niet gehoord.

Ik heb van dit album idd niet alles gehoord (aannemende dat je op mijn opmerking doelt) maar wat ik heb gehoord klonk alsof ik het al veel eerder had gehoord.
Ik vind Timbaland's projecten veel te veel op elkaar lijken. De muziek op dit album , de muziek op zijn eigen nieuwe album, de , muziek op justin's album en zelfs sommige nummers op Nely Furtado's album (ik schrok me dood toen ik maneater en promiscuous hoorde). Ik vind het gewoon qua productie te veel op elkaar lijken. De irritante stukjes die timba door de nummers heen blert maken het al niet veel beter.

Lost Highway
Dat is ook exact wat ik bedoel, ik kan de nummers van Nelly Furtado, Timberlake, Timbaland etc. gewoon niet uit elkaar houden, zelfs niet nadat ik ze 20 keer na elkaar gehoord heb.
Dan kan je besluiten dat ik oppervlakking muziek beluister, voor mij is het echter triestige eenheidsworst.
Pas op Timbaland is niet de enige hoor, veel Britse gitaarbandjes van tegenwoordig doen het al niet veel beter, maar Timbaland spant de kroon.

avatar van BoordAppel
Aya Technology klinkt toch echt compleet anders dan een nummer als Maneater. Wie anders beweert wíl het gewoon niet horen. Natuurlijk herhaalt Timbaland zich wel eens, maar om te beweren dat alles op elkaar lijkt is nogal kortzichtig. De man heeft nu eenmaal een compleet unieke eigen geluid.

Wat mij betreft doet Timbaland wat The Neptunes een aantal jaren terug deden: aan de lopende band goed geproduceerde, originele popmuziek maken. En net als The Neptunes doet Timbaland daarnaast ook nog wat minder voor radio geschikte nummers in elkaar timmeren, voor Björk bijvoorbeeld. Typisch Timbaland maar anders dan wat hij voor een Furtado of Timberlake maakt.

avatar van Weirdo Wizzy
Ik vind ook dat Timbaland beats maakt die allemaal veels te veel op elkaar lijken. Ik vind hem echt overhyped op dit moment. Samen met Justin Timberlake en Nelly Furtado enzo. Het klinkt allemaal een beetje hetzelfde.

Dat vind ik dus ook, als een artiest moeite heeft om origineel te zijn, dan is dat jammer, maar kan ik daar mee leven, als de muziek van degelijke kwaliteit blijft. Maar een producer moet gewoon bij iedere artiest kijken welk geluid het beste bij hem/haar past in plaats van allerlei handelsmerkjes op de tracks te plakken, dan krijg je dus dat 'unieke geluid' dat lang niet meer zo uniek is als je er een beetje over nadenkt.

avatar van herman
Maar zoals hij bv. Bjork op haar laatste album geproduceerd heeft, lijkt toch helemaal niet op zijn poppier werkt met o.a. Furtado en Timberlake?

avatar van Timo710
Ach ja, de man was vroeger iig veelzijdiger.

avatar van luc011190
Timo710 schreef:
Ach ja, de man was vroeger iig veelzijdiger.

Dat je hem vroeger beter vond dat kan, meer veelzijdiger kan ik me niet voorstellen. Een paar jaar terug was Timbaland heel erg gericht op hiphop (wel veelzijdig en erg knap), maar nu vliegt hij van pop naar rock naar electro naar baile-funk en disco

avatar van herman
Inderdaad, dit zijn bv. recente producties van hem:






avatar van luc011190
Earth Intruders video
Maar inderdaad, zijn producties op Björk benadrukken zijn veelzijdigheid wel

okay, hier heb je me wel, dit is zeker origineel. Ik heb echt nog nooit naar bjork geluisterd dus vandaar (na het zien van deze clips weet ik ook weer waarom want ik vind dit echt bagger). Ik weet niet wat het dan is met justin en 50 en nelly, maar ik weet wel dat als timbaland origineel kan zijn, hij het ook bij deze mainstream artiesten zou moeten zijn.

avatar van Timo710
Kijk, wat mensen gewoon bedoelen, met het lijkt op elkaar, is dat er in ieder nummer weer een element van iets anders terug komt (op die Björk dingen na dan) maar bijv kopieert hij hele drumpatronen, of doet hij hetzelfde truukje met een andere sample, of een ander geluidje, toch is het zo dat als je Shock Value, Loose(van Nelly Furtado) en Futuresex/Lovesounds achter elkaar luisterd, je te vaak denkt hetzelfde te horen.

Hoewel de beats niet geheel identiek zijn, zijn er altijd gedeeltes die weer op elkaar lijken....

avatar van BoordAppel
Och, ik dacht ook dat alle hiphop op elkaar leek toen ik me er nog niet in verdiept had.

En natuurlijk zijn er dingen die op elkaar lijken. Alsof alle nummers van welke band dan ook compleet verschillend zijn. Bepaalde elementen zal je altijd wel terug horen.

avatar van Yestsida
Timbaland is het nieuwste lid van Jay-Z's Roc Nation. Timbo heeft ook al aangegeven dat hij wel geïnteresseerd is om een collaboratie-album uit te brengen met Jay-Z.

Bron.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:03 uur

geplaatst: vandaag om 20:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.