menu
zoeken in:
buizen
Uit São Paulo, Brazilie. Onder contract bij Napalm Records en net begonnen aan de Europe Under Attack [..] tour waarbij ze samen met Gonorea en (soms) Rezet als support act van de Duitse thrashkoningen Destruction de underground venues in Europa onveilig maken.
Alleen niet in Nederland. Hoofdzakelijk Duitsland, Scandinavie, voormalig oostblok-landen en natuurlijk Italie. Had ze nog nooit zien optreden maar was onder de indruk van de kwaliteit van hun vette thrash songs.
Heel sympathieke meiden ook, die na afloop geruime tijd in de Kneipe van de Bastard Club Osnabruck rond hingen. Praatje maken met fans. Selfies. Heel relaxed.
Thrash metal leeft nog behoorlijk in Duitsland, zeker in het Ruhrgebied, en dankzij optredens als die van Nervosa zal dat zeker nog zo blijven, ik was niet de enige die onder de indruk was van het gebodene.

buizen
Er ging even iets mis. Die avond. Op 05.00 begint Death. Op 7.00 begint het opnieuw.
Nummer swingt enorm. Brazilian death metal, with a Dutch touch.


Gast
geplaatst: vandaag om 10:59 uur

geplaatst: vandaag om 10:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.