menu
zoeken in:
buizen
https://pbs.twimg.com/media/C3woZL5VYAAX9aG.jpg
Big picture of a great drummer. Naar Clem's eigen zeggen een van z'n favoriete foto's.

buizen
De sympathieke Clem (61) is naast een goede drummer wellicht ook een van de hardest working men in rock 'n roll. Als ie geen Blondie-verplichtingen heeft mag ie graag tribute-optredens verzorgen, bijv. met Bowie muziek of zoals vorig jaar Beatles nummers. Of hij draagt bij aan een boek of expositie voor het Grammy Museum (L.A.) ofzoiets, altijd wel wat.
The Empty Hearts is bijv. ook zo'n 'project' waar ie regelmatig druk mee is. Vorig jaar verbleef ie enige tijd in Londen voor optredens en opnames. In L.A. worden wat speciale 'christmas songs' ten gehore gebracht.
Ook in The Tearaways uit Santa Barbara is ie actief. Speelt de drum op verschillende songs van recente album en laatst een reeks optredens in Californië met de band.
De artiestenpagina van Clem, de vermelde side-projects, is dan ook verre van compleet op MuMe.

Clem ademt, eet, drinkt en leeft rock 'n roll.
https://pbs.twimg.com/media/C1HDSpxVQAAnzLX.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Cz0Ti9QUAAAQzyb.jpg

buizen
Clem over z'n favoriete zangeres.

avatar van bikkel2
Leuke weetjes weer buizen

Gast
geplaatst: vandaag om 07:35 uur

geplaatst: vandaag om 07:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.