Gary Numan

mijn gemiddelde
3,74
409 stemmen

Echte naam: Gary Anthony James Webb

Geboren:
8 maart 1958 (59 jaar)
Londen (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 46 albums van deze artiest op MusicMeter. Er is in totaal 409 keer op deze albums gestemd, met een gemiddelde van 3,74 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Discografie: Reguliere albums

3,81 (51)
Gary Numan - Telekon (1980)
3,30 (27)
Gary Numan - Dance (1981)
3,58 (24)
Gary Numan - I, Assassin (1982)
3,50 (12)
Gary Numan - Warriors (1983)
3,38 (8)
Gary Numan - Berserker (1984)
3,33 (6)
Gary Numan - The Fury (1985)
3,12 (4)
Gary Numan - Outland (1991)
4,10 (5)
Gary Numan - Sacrifice (1994)
3,78 (9)
Gary Numan - Exile (1998)
4,00 (10)
Gary Numan - Pure (2000)
3,73 (15)
Gary Numan - Jagged (2006)
Gary Numan - Savage (2017)
Alternatieve titel: Songs from a Broken World

Verzamel

3,62 (4)
Gary Numan - Photograph (1979)
Alternatieve titel: The Best Of
3,50 (1)
Gary Numan - Down in the Park (1999)
Alternatieve titel: The Alternative Anthology
3,00 (2)
Gary Numan - Rumour (2002)
3,64 (7)
Gary Numan - Exposure (2002)
Alternatieve titel: The Best of Gary Numan 1977-2002
4,25 (2)
Gary Numan - Hybrid (2003)

Live

3,50 (3)
Gary Numan - The Skin Mechanic (1989)
Alternatieve titel: The Skin Mechanic Live
3,90 (5)
Gary Numan - Scarred (2003)
Alternatieve titel: Live at Brixton Academy
Gary Numan - Decoder (2013)
Alternatieve titel: Live in Australia
4,00 (1)
Gary Numan - Here in the Black (2016)
Alternatieve titel: Live at Hollywood Forever Cemetery

Gastoptredens

3,59 (94)
Fear Factory - Obsolete (1998)
4,00 (3)
Junkie XL - 7AM (2003)
Alternatieve titel: Radio JXL: A Broadcast from the Computer Hell Cabin (7AM)
3,25 (38)
Junkie XL - Radio JXL (2003)
Alternatieve titel: A Broadcast from the Computer Hell Cabin
3,79 (7)
Plump DJs - Eargasm (2003)
3,50 (95)
Battles - Gloss Drop (2011)
4,00 (4)
Dusky - Outer (2016)
3,44 (9)
The Duke Spirit - Kin (2016)
4,50 (1)
Titán - Dama (2016)

Tracks op verzamelalbums

4,50 (1)
Times Square (1980)
3,71 (12)
Trevor Jones - Dark City (1998)
Party O' the Times (2000)
Alternatieve titel: A Tribute to Prince
3,00 (2)
Ghost in the Shell (2017)

Groepen / samenwerkingen