menu
zoeken in:
avatar van legian
Heb op Youtube Humility kunnen vinden, maar echt blij wordt ik er niet van. Misschien dat het in het geheel van het album beter tot zijn recht komt, net zoals bij Humanz het geval is. Ach nog een maand en dan gaan we het zien.


avatar van Arrie
Oeh lekker! Damon weet iedere keer weer precies de urgente artiesten van het moment te kiezen voor zijn samenwerkingen.

avatar van Poles Apart


Momentary Bliss

avatar van Wickerman
Damn, die slowthai kende ik nog niet, maar hij sneert lekker op dit nummer. Dit past precies. Samen met de gitaren een hoor ik The Clash. Ik drop een bom: misschien wel de beste collaboratie van Gorillaz met een andere artiest.

avatar van Poles Apart
De Song Machine spuwde weer iets nieuws uit:



avatar van panjoe
panjoe (moderator)


Magick1
Alle 3 hun singles zijn heel erg de moeite, het lijkt me dat dit project terug naar een hoger niveau wordt getild. The Now Now and Humanz vond ik toch wel een stap achteruit, maar nu lijken ze helemaal terug.

avatar van Poles Apart
Toch ook opvallend hoe dat basgeluid van Peter Hook zo herkenbaar blijft, vind het nog steeds jammer dat hij geen deel meer uitmaakt van New Order. Integraal onderdeel van die band's sound. Mooi dat Albarn hem voor dit nummer heeft binnengehengeld.


avatar van panjoe
panjoe (moderator)


Nog niet erg omvergeblazen door deze, hopen dat het een groeiertje is.

Désolé en Aries horen tot m.i. de betere singles van Gorillaz tout court, dus de Song Machine mag er zeker wezen dusver!

avatar van Poles Apart
Nieuw, met Thundercat:



Gast
geplaatst: vandaag om 07:46 uur

geplaatst: vandaag om 07:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.