menu
zoeken in:
avatar van niels94
Stoupe erbij en Jus Allah eraf. Ja, dat is inderdaad precies wat potentieel een dikke JMT-plaat op zou kunnen leveren. Als Stoupe nou een beetje een muzikale visie uiteen weet te zetten, mag Vinnie lekker rijmen zoals hij dat altijd doet. Dan kan er weleens een heel vet album uitkomen. Ik ben benieuwd!

avatar van Harderwiek
Jus Allah heeft flinke beef met Outerspace en ook AotP krijgt er flink van langs in de Twitter-berichten van Jus Allah ('Go follow @planetaryAOTP and aotp, they're the worst rappers in the world with unlimited music'). Outerspace brengt zelfs de track MMA uit onder het mom: 'Action speak louder than words #LetsGo #OS2015 #ifyoucantwewill'. Geen idee of dit een diss wordt tegen Jus Allah, overigens.

Denk dat we dit toch wel kunnen beschouwen als het officiele teken dat Jus Allah ieder geval AotP heeft verlaten, en ook JMT lijkt mij dan. Helemaal doordat op de Facebook van JMT continu afbeeldingen van alleen Stoupe en Vinnie worden geplaatst.

avatar van MJ_DA_MAN
I never made solo songs or albums previous to my features, I'm just known for having the best verse
I had the best verse on Retaliation and I bodied everyone on Battle Hymn
Hahaha.

avatar van MJ_DA_MAN
Jus staat op de Facebook-pagina van JMT ook niet meer als lid aangegeven dus het is nu dan echt definitief doei doei voor hem.

avatar van JustiFicatioN
De cover van de nieuwe cd staat al een tijdje op hun Facebook.


http://exclaim.ca/images/jedi.jpg


Gast
geplaatst: vandaag om 14:54 uur

geplaatst: vandaag om 14:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.