menu
zoeken in:
avatar van jassn
wel een live versie



avatar van stoepkrijt
Velociraptor is inderdaad een lekker nummer. En Switchblade Smiles wordt na een paar keer luisteren ook snel beter!

avatar van Rvdz
6 november staan ze in de HMH.

avatar van VladTheImpaler
Ticket in the pocket, nu al zin in! Was de vorige keer in de HMH en vorig jaar in Paradiso geweldig!

avatar van stoepkrijt
Weten jullie al dat Kasabian deze zomer weer naar Nederland komt? Op 26 juni staan ze in De Oosterpoort, op 27 juni in TvoliVredenburg. Ik had verwacht dat deze shows in een mum van tijd uitverkocht zouden zijn, want dit vind ik vrij kleine zalen voor een band van dit kaliber. Dat is dus niet het geval.

Ik ben erbij in Utrecht. Dan kan ik ook het nieuwe Tivoli eindelijk eens van binnen zien.

avatar van VladTheImpaler
Als ik had gekund dan was ik er zeker bij geweest, echter ben ik dan op Rock Werchter waar Kasabian ook staat, dus ben er niet heel rouwig om dat ik niet kan. Vorig jaar heb ik ze ook al gezien voor een warm-up show in Paradiso, is dus niet de eerste keer dat ze Nederland kiezen voor een warm-up show richting de festivals.

avatar van 123poetertjes
Eerste stukje van Comeback Kid is gepresenteerd. Het lijkt erop dat ze weer terug naar de basis gaan, en dat is aan de hand van dit minuutje een prima keuze. En Put Your Life On It klinkt aan de hand van de liveversies ook heerlijk (gospelkoortje!). Oioioi, wat heb ik al zin in hun nieuwe plaat!


avatar van stoepkrijt
Dit liedje is lang niet zo energiek als ik van Kasabian gewend ben, maar deze ontspannen stijl bevalt me wel. Geen twaalf van dit soort nummers op het album hoop ik, maar een paar van dit soort liedjes vind ik wel verfrissend.


avatar van VladTheImpaler
Spijtig nieuws. Ik ben benieuwd of/hoe de band nu verder gaat. Tom is nou niet de makkelijkste om te vervangen in de band.

avatar van Slowgaze

'Personal issues' blijkt nog redelijk zwak uitgedrukt: Meighan is veroordeeld voor huiselijk geweld, en dat lijkt me een meer dan legitieme reden om hem uit de band te zetten. Met zo iemand wil je toch niet meer werken?

avatar van west
Slowgaze schreef:
(quote)

Meighan is veroordeeld voor huiselijk geweld en dat lijkt me een meer dan legitieme reden om hem uit de band te zetten. Met zo iemand wil je toch niet meer werken?

Helemaal mee eens.

Edit: wat een ronduit schokkend verhaal om te lezen.

avatar van Poles Apart
Slowgaze schreef:
(quote)

'Personal issues' blijkt nog redelijk zwak uitgedrukt: Meighan is veroordeeld voor huiselijk geweld, en dat lijkt me een meer dan legitieme reden om hem uit de band te zetten. Met zo iemand wil je toch niet meer werken?

Wat zeer treurig is, is dat ie er ook nog met een zéér lichte straf vanaf komt...

avatar van Slowgaze
Poles Apart, dat is inderdaad echt bizar, zeker als je bedenkt dat zijn kind hoogstwaarschijnlijk de rest van zijn of haar leven psychische klachten overhoudt aan deze traumatiserende gebeurtenis. Op sociale media gaan verhalen - waar je trouwens altijd voorzichtig moet zijn, geef ik gelijk toe - dat dit zeker niet de eerste keer was, maar wel de eerste keer dat Meighan gefilmd werd en hij nu moeilijk kon ontkennen. Afijn, dat is allemaal voor een groot deel speculatie, maar het is wel goed om te zien dat veel Kasabianfans op sociale media duidelijk afstand nemen van Meighan en er bijna niemand begint te zeuren dat dit allemaal politiek correct gedoe is. Op een vreemde maneir is het toch goed om te zien dat ook de fans een duidelijke lijn trekken.

avatar van Poles Apart
Kasabian heeft Rob Harvey (The Music) opgevist als nieuwe zanger voor de huidige tour. Gitarist Serge Pizzorno zou de zang gaan verzorgen, maar daar is toch van af gezien. Harvey speelde gisteren al mee (op gitaar), terwijl Pizzorno nog zong (in Glasgow). Harvey was al de tourgitarist van the Streets en volgend jaar staan een aantal reünie concerten gepland van The Music zelf.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:11 uur

geplaatst: vandaag om 11:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.