menu

Muziek / MusicMeter Live! / Vrijdag 27 mei Goldfest, in de geest van Rhythm & Poetry (1989-2015)

zoeken in:
avatar van Lukas
http://www.013.nl/uploads/content/image/GoldFest-013-mcgyver.jpg

Goldfest is een festival ter nagedachtenis aan hiphopjournalist Rob van den Aker (1989-2015). Rob was een drijvende kracht achter de site Hiphopleeft en schreef ook voor Hiphopinjesmoel, State Magazine en House of Hiphop. De basis voor zijn grote liefde en kennis van hiphop legde hij hier op Musicmeter. Als Rhythm & Poetry is hij hier bij velen bekend.

"When life gives you lemons you paint that shit gold!"

Dit avondvullende evenement is bedoeld om Rob te eren, een avond waar zijn grote passie centraal staat: hiphopmuziek

Onder meer Zwart Licht, Diggy Dex, Engel & Just, Fresku, Rico, Braz, Marco Martens, Brandwerk en Typhoon zullen een bijdrage leveren aan deze avond - allemaal artiesten die Rob zeer bewonderde en met wie hij in de loop der jaren ook een persoonlijke band opbouwde. Het wordt een avond vol vreugde en levenslust, waarbij iedereen welkom is en waarbij het leven gevierd zal worden, precies zoals Rob dat zelf zo goed kon.

Met de opbrengsten van Goldfest creëren de initiatiefnemers van het project een potje waarmee beginnende artiesten in de geest van Rob kunnen worden ondersteund.

Goldfest - 013 Poppodium Tilburg

avatar van niels94
Ik ben erbij in elk geval.

Ongelooflijk mooi en gaaf initiatief, trouwens, hulde daarvoor.

avatar van Snoeperd
Ik ben ook present. Erg gaaf dat dit voor hem georganiseerd word.

Erg mooi initiatief!

avatar van herman
Het was super! ❤

avatar van Gretz
Het was een bijzondere avond die ik voor geen goud had willen missen. Prachtige sfeer, uitstekende optredens, ontroerende redes.

De Correspondent heeft vandaag een geweldig stuk gepubliceerd over Goldfest en het leven van Rob. Geschreven door Thomas Heerma van Voss, een van de initiatiefnemers van deze avond.
Een ode aan de jongen die de Nederlandse hiphopwereld verbond - decorrespondent.nl

avatar van Sandokan-veld
Geweldige avond, een prachtig initiatief en volkomen uniek om zoveel grote namen uit de Nederlandse hiphop een eerbetoon aan Rob te zien geven in zo'n intieme setting. Als er leven is na de dood, dan keek Rob vast toe met die kenmerkende grijns van hem, waarbij je kon zien in zijn ogen dat hij tegelijkertijd aan het nadenken was over het volgende gevatte antwoord.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:41 uur

geplaatst: vandaag om 19:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.