25 stemmen | gemiddelde 3,24
Folk / Country
Label:
101
20 Years (3:02)
I've Got This Friend (3:24)
C'est La Mort (2:30)
To Whom It May Concern (3:31)
Poison & Wine (3:39)
My Father's Father (3:20)
Barton Hollow (3:26)
The Violet Hour (3:25)
Girl with the Red Balloon (3:50)
Falling (3:58)
Forget Me Not (2:57)
Birds of a Feather (3:09)
Billie Jean [Live] * (4:09)
I Want You Back * (3:15)
Dance Me to the End of Love * (3:05)
You Are My Sunshine * (3:09)
Goodbye Girl [Acoustic] * (3:59)
Marionette [Demo] * (3:01)
toon 6 bonustracks totale tijdsduur: 40:11 (1:00:49)totale tijdsduur: 40:11 (1:00:49)
* = niet op elke versie van dit album aanwezig
[permalink] geplaatst op 27 januari 2011, 9:52 uurWat gladde acoustische country/folk nummers welke me over het algemeen niet echt weten te raken. Wel een mooie samenzang van een sympathiek duo.
[permalink] geplaatst op 18 februari 2011, 16:19 uurDe titelsong springt eruit. Zag het op tv. De rest is inderdaad een tikkeltje te glad, maar hoort dat niet een beetje bij country?
Ik ben momenteel in Nashville en op de country tv zenders hoor je (helaas) bijna niks anders dan dit.
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2011, 10:12 uurDit is misschien iets voor de fans van het album van Robert Plant & Allison Kraus
[permalink] geplaatst op 3 november 2011, 12:03 uur
[permalink] geplaatst op 17 februari 2012, 10:41 uurSamenzang is het hoogtepunt, een soort serene rust die het album uitstraalt. Leuke poging.
[permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 13:23 uurzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[permalink] geplaatst op 18 maart 2012, 10:36 uurNu dus pas op de Luisterpaal.
Tja...knap gezongen hoor, maar mij te 'lief' en er is iets met de begeleiding wat me tegenstaat.
Is het de manier van gitaarspelen?
Niet voor mij i.i.g.
BobbieMarley
[permalink] geplaatst op 26 maart 2012, 16:24 uurfrankholst182 schreef:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Is dit opbouwende kritiek?

[permalink] geplaatst op 28 maart 2012, 17:03 uurNee, dit is opbouwende kritiek:
mompel mompel....zzz .......zzzzzz.. zzzzzzzz...ZZZZ..... ZZZZZZZZZZZ... ZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
GROINK...GROINKKKKKKK!!!!..
...maar wel mooi gezongen.....
BobbieMarley
[permalink] geplaatst op 6 april 2012, 19:18 uurHet is mij onduidelijk waarom dit album op Musicmeter zo lauw ontvangen wordt. De nummers zijn gewoon van een heel hoog niveau.
[permalink] geplaatst op 11 april 2012, 22:11 uur
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2012, 19:28 uurhad al een jaar Barton hollows als naam in mijn mobiel staan omdat dit hoesje mij in de Velvet aansprak. gelukkig eindelijk gevonden want best fijn plaatje.
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2012, 11:39 uurDeze muziek is niet bepaald voor mij weggelegd. Veel te rustig en doet nogal inhoudsloos aan. Voorspelbare afwisseling van man/vrouw-zangstemmen. Nergens weet het me echt te grijpen.
Het zal vast goed in elkaar zitten, maar er is niets spannends aan. Bij vlagen zelfs vervelend (Forget Me Not).
Jammer. Bij de hoes verwachtte ik iets als Iron & Wine, maar dat is dit totaal niet. De hoes is heel mooi, overigens. Titelnummer Barton Hollow valt totaal uit de toon op dit album, maar is wel een lekker stevig bluesnummer: het enige nummertje dat zijn kop boven het maaiveld uitsteekt.