Sam Sparro - Return to Paradise (2012)

Australiƫ
Label: EMI

1. Paradise People (4:00)
  2. Happiness (3:05)
  3. Let the Love In (3:45)
  4. Yellow Orange Rays (3:24)
  5. Hearts Like Us (4:09)
  6. I Wish I Never Met You (4:17)
  7. Shades of Grey (4:09)
  8. We Could Fly (6:20)
  9. Closer (4:11)
  10. The Shallow End (5:18)
  11. Return to Paradise (4:25)
  12. Are You Alright * (3:56)
  13. Quarter Life Crisis * (2:50)
  14. Happiness [The Magician Remix] * (3:38)
  15. I Wish I Never Met You [Azari & III Remix] * (5:47)
  16. Let the Love In [Tiger & Woods Remix] * (9:38)
  17. I Wish I Never Met You [Stereogamous Remix] * (5:56)
  18. Shades of Grey [Plastic Plates Remix] * (4:56)
  19. Hearts Like Us [Mike Simonetti Remix] * (5:44)
  20. Happiness [Kim Ahn + Small Pyramids Remix] * (6:28)
  21. I Wish I Never Met You [Alison Wonderland Remix] * (4:32)
  22. Yellow Orange Rays [Bodyspasm Remix] * (3:56)
  23. Happiness [Beni Remix] * (5:17)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
"Happiness" is al bijna drie maanden uit en heeft in geen enkel land ook maar iets gedaan, maar nu België eindelijk de Magician-remix heeft ontdekt, is er - net zoals bij zijn remix voor Lykke Li een tijdje geleden - geen houden meer aan: nummer twee in Vlaanderen en volgende week ook in de Waalse Ultratop terug te vinden.

avatar van NewYorkCityLight
Leuke hoes. Ben hier wel benieuwd naar. Zijn eerste album heeft zeker goede momenten maar is over het geheel een beetje inconsistent. De 3 nummers die ik tot nu toe heb gehoord hebben me echter nog niet echt heel veel gedaan. De Magician Remix van Happiness vind ik wel leuk, mag in Nederland van mij ook wel een hit worden.

Net als bij de voorganger de mededeling dat het allemaal erg lekker klinkt. Funky, dansbaar maar tegelijkertijd raakt het me ook niet voldoende om er euforisch van te worden.
Ik weet niet precies waar het aan ligt: te netjes? Te herkenbaar allemaal? Geen idee.

Het swingt de pan uit en dat is fijn. Verder kan ik er niet veel van maken behalve dan dat meneer Sparro die snor er wel weer van af mag halen. Maar goed dat zal verder geen invloed hebben op mijn beleving van deze cd.

avatar van coldwarkids
Hearts Like Us is dan ook wel erruggg fijn!!

avatar van dustria
De Magician-remix is inderdaad een BOM op de hitradio's. Simpel en fun! Wie het rustiger en meer groovy wil, check de Ambiotika remix.

avatar van Madonna
Wat een geweldig nummer is "Happiness" - What a bloody shame- dat dit nummer niet de aandacht krijgt op de radio. Wie heeft macht in Hilversum?

avatar van NewYorkCityLight
Ik moet deze ook maar eens gaan proberen ondanks dat ik er eigenlijk niet veel van verwacht. Zijn eerste album was wel redelijk maar daar zaten een paar uitschieters tussen en veel middenmoot. Ik hoop niet dat de singles van dit album de 'uitschieters' zouden moeten zijn want dan is het niet al te best. (Dan heb ik het natuurlijk over de albumversie van 'Happiness' en niet de geweldige remix).

aERodynamIC schreef:

You can say that again. Die snor =

avatar van bart1989
Zet die ploat af!

avatar van kemm
Te grappig!

avatar van FunkStar
Oh mijn god, Happiness is 1 van de beste platen van dit jaar! Het doet me denken aan de muziek van begin jaren '90. Die vibe heeft 't.

Vind dit album net ietsje beter dan zijn eerste album. Wish I Never Met You is mijn 2e grote favoriet.