0,5[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 15:30 uur
Tja, De Vogeltjesdans...destijds had ik die op singeltje gekocht en ja, ken het dansje ook nog steeds. Maar een hele plaat? De vogeltjesdans is nu na al die jaren nog wel een beetje koddig en ik denk dat mijn kindjes dat dansje ook nog wel pruimen. Maar wat erna volgt....ik krijg het beeld van een man die met een koperen bakje op een regenachtige dag met zijn draaiorgel ergens in de stad staat. Of nog erger zoals laatst in het nieuws met die dvd van de teletubbies die maar draait en draait, terwijl er niemand thuis is en de buren maar horen...oh ooh. Je zou toch maar eens De Electronica's 2 weken aan moeten horen op repeat. Misschien is dit wel iets voor de Amerikanen op Guantanamo Bay, hoewel deze ondervragingstechniek wel tegen het onmenselijke aanleunt.
De Electronica's, weet ik ook gelijk waar Vangelis zijn inspiratie vandaan heeft gehaald.
0,5[permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 17:15 uur
starsailor schreef: ...vlaag van verstandsverbijstering?
Ws. wel, tesamen met Nederland die heeft de bal van Andre van Duin, was dat de start van het eigenhandig kopen van singeltjes....langzaam maar zeker kwam daar wel wat verandering in.