Natural Born Killers (1996)

41 stemmen | gemiddelde 3,59
Rock / Score
Label:
Interscopetotale tijdsduur: 1:15:30totale tijdsduur: 1:15:30
[permalink] geplaatst op 11 januari 2007, 14:51 uurte gekke film, te gekke ost!
[permalink] geplaatst op 9 februari 2007, 0:58 uuromhoog van 4* naar 4,5*
reden van deze verhoging is dat het album zo heerlijk weg draait door de intermissions van trent.
[permalink] geplaatst op 9 februari 2007, 1:02 uurDit zie ik nu pas.
Nummer 13 is niet van (Trent Reznor, NIN), maar van Jane's Addiction.
[permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 20:27 uurDe film was beter.
[permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 20:38 uurNog steeds toch?
Ik geef 3* voor de film. Zo te zien is deze cd net zo chaotisch als de film zelf.
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2009, 22:56 uurDe eerste paar jaar gedacht dat Patti Smith Sweet Jane uit voerde.
Bleek Cowboys Junkies te zijn.
Nu ik beide artiesten beter ken, vond ik mijn gedachte niet eens zo verkeerd.
Down_By_Law
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 13:35 uurJammer van al die vreselijke hip hop op deze soundtrack. Ik heb 'm gekocht omdat Bob Dylan's 'You Belong To Me' verder op geen album te vinden is. De nummers van Leonard Cohen zijn helaas ingekort, dus zet ik liever Cohen's "The Future" op als ik ze wil horen.
De film van Oliver Stone is trouwens erg onderschat.
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 16:32 uurEr staat hier toch bijna geen hiphop op.
Verder geen beste soundtrack, maar de film is inderdaad erg goed. Fantastische persiflage van de Amerikaanse mediacultuur.
Down_By_Law
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 18:07 uurKlopt, maar 2 tracks is voor mij al te veel
Jammer dat Oliver Stone later niet meer films van deze kwaliteit maakte...
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2009, 12:46 uurDe film is dd beter dan de soundtrack... het hangt weinig of niet samen de songkeuze kon idd beter.
[permalink] geplaatst op 22 juli 2011, 12:26 uuraardige soundtrack ,maar inderdaad.. de film boeit meer..
Bob Dylan - You Belong to Me ---> mijn God, wat een afschuwelijke stem heeft deze man toch....
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2011, 13:40 uurVolgens mij heeft Trent Reznor nog een oscar gekregen voor het samenstellen van deze soundtrack. Hij heeft een aantal van de nummers ook herbewerkt waardoor het toch wel interessant is vind ik. Film vond ik destijds geniaal, maar achteraf bezien toch eigenlijk wat overschat denk ik.