menu
zoeken in:
avatar van Cygnus
Magazine gaf gisteren in Oxford het eerste van een serie reunieconcerten.

Setlist:

The Light Pours Out of Me
Model Worker
The Honeymoon Killers
Because You're Frightened
You Never Knew Me
Rhythm of Cruelty
This Poison
A Song from Under the Floorboards
Permafrost
The Book
Twenty Years Ago/Definitive Gaze
Parade
Shot By Both Sides

Thank You
Motorcade

I Love You, You Big Dummy


En nu snel een tour op het Europese vasteland plannen!

avatar van Lukas
Dan kom ik ook!

avatar van Mjuman
beaster1256 schreef:
heb nog eens gekeken naar jools later met magazine , awel van het beste dat ik in jaren heb gezien op tv , en als die gitarist met zijn zwart haar mc geoch niet is , toch wel een uitmuntende gitarist voor magazine , ook devoto en de anderen waren zeer goed maar die gitarist was subliem , weet iemand of ze nu ook in de studio zitten en aan een nieuwe cd zouden werken ?


Die gitarist is Noko - zat ook in Luxuria - oftewel Norman Fisher Jones. Dave Formula is bezig met een solo-album, daarop doen de naderen mee en dat komt binnenkort uit, meer details over Magazine en hun plannen:

hier of hier

beaster1256
bedankt mjuman , ik zal die solo cd van dave formula zeker volgen als die uitkomt , die noko is toch een briljant gitarist , en verder is het hopen op een nieuwe magazine of een live plaat van de afgelopen toernee met noko of nog beter een dvd van dat optreden , vond ik bij later die drie nummers die ze speelden toch van het beste wat ik ooit in later zag ( jeff beck vond ik jaren geleden ook zo subliem , ook een steengoed gitarist al is het wel een ander genre , nogmaals bedankt !

cheers beaster

Gast
geplaatst: vandaag om 08:53 uur

geplaatst: vandaag om 08:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.